Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

ICT - talo

VIIKOT WEEKS 19-24

RAVINTOLA AVOINNA / RESTAURANT OPEN

ma-to 8.00-15.00 pe 8.00-14.00

LOUNAS / LUNCH

ma-to 10.30-14.00 pe 10.30-13.30

VIIKOT WEEKS 25-27

RAVINTOLA AVOINNA / RESTAURANT OPEN

ma-to 8.00-14.00 pe 8.00-13.30

LOUNAS / LUNCH

ma-to 10.30-13.30 pe 10.30-13.00

 

 

Ravintola ICT sijaitsee Turku Science Parkin sydämessä, Kupittaan asemaa vastapäätä. Aamuisin tarjoilemme ravitsevaa aamiaista talon henkilökunnalle, opiskelijoille sekä ICT -talon vieraille.

Lounas kuuluu jokaisen päivän tärkeimpiin aterioihin ja terveelliset välipalat auttavat jaksamaan iltaan asti. Myymme myös lounaslippuja kahvilan kassalta klo 14.00-16.00.

Lounas viikolle 22

  • Inspiring

    Kreolilainen lihapata Creole beef stew Kreolsk gryta

    2,60 €

    4,90 €

    G M
    Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
  • Vegetarian

    Kasvispaella Vegatble paella Grönsakspaella

    2,60 €

    4,90 €

    G M
    Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
  • Soup

    Palsternakkasosekeitto Parsnip pure soup Palsternackapuresoppa

    1,50 €

    3,70 €

    G L
    Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
  • Sandwich

    Savuporo patonki Baquette with smoked reindeer Batong med rökt renkött

    2,60 €

    4,90 €

    VL
  • g Gluteeniton
  • m Maidoton
  • l Laktoositon
  • vl Vähälaktoosinen
  • Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

ICT - talo - Sodexon palvelut

Aspretto

Aspretto-konsepti perustuu tarkasti valikoituihin kahvi- ja teelaatuihin, jotka kaikki on tuotettu ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla.

Campus

Campus-konsepti on suunniteltu vastaamaan tämän päivän opiskelijoiden makumieltymyksiä ja toiveita opiskelijaruokailusta. Olemme kehittäneet konseptin käyttäjä-asiakkaiden toiveiden sekä trendi- ja kuluttajatutkimusten pohjalta – aina palvelusta ja miljööstä ruokalistaan saakka. Konseptimme kehittyy jatkuvasti yhteistyössä oppilaitosten edustajien kanssa.

Simply to Go

Täytämme kylmäkaapin, josta työntekijät ja asiakkaat voivat ostaa syötävää, esimerkiksi voileipiä, ruokaisia salaatteja, tuoreista marjoista tehtyjä smoothieita, energiapatukoita ja juomia.

Lähetä meille palautetta