Grillatessa kokoonnutaan yhteen perheen ja ystävien kanssa nauttimaan hyvästä ruoasta. Grillaaminen on ollut osa amerikkalaista elämäntapaa jo vuosikymmenien ajan. Se mitä grilliin laitetaan, vaihtelee osavaltioittain.

  • Tennesseessä suositaan ribsejä, jotka ovat kuuluisia makeista ja mausteisista rubeistaan.
  • Teksasin bbq-kulttuuriin kuuluvat vahvoilla rubeilla ja marinadeilla maustetut proteiinit, jotka savustetaan hitaasti matalassa lämpötilassa.
  • Kaliforniassa grillataan paljon kasviksia, kalaa ja mereneläviä. Mausteet saavat inspiraationsa eri kulttuureista, kuten Meksikosta ja aasialaisesta keittiöstä.
  • Floridan grillikulttuuri on monipuolinen ja etenkin rannikkokaupungeissa grillataan paljon tuoretta kalaa, äyriäisiä ja simpukoita. Floridassa suositaan usein trooppisia makuja ja raikkaita salaatti- ja hedelmälisukkeita grilliruoille.

Tervetuloa nauttimaan amerikkalaiseen tapaan valmistetuista grilliherkuista! Sodexon ravintoloissa on tarjolla kesäaikaan erilaisia amerikkalaisia grilliherkkuja, kuten ribsejä, mac & cheesiä ja coleslawia. Tarkista ravintolakohtainen menu ja aikataulu ravintolan omilta sivuilta.

American BBQ