Tietosuoja

Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeää. Laadimme tämän yleisen tietosuojakäytännön kertoaksemme sinulle, kuinka keräämme, käytämme, säilytämme, jaamme, luovutamme, lähetämme, poistamme tai muuten käsittelemme (yhdessä ”käsittely”) henkilötietojasi. Tässä yleisessä tietosuojakäytännössä kuvataan toimenpiteet, joiden avulla varmistamme, että henkilötietojasi suojellaan. Kerromme myös, kuinka voit ottaa meihin yhteyttä, mikäli sinulla on tietosuojaa koskevia kysymyksiä. Voit lukea tietosuojakäytännön tästä linkistä.

Jos haluat tehdä tietosuojaa koskevan valituksen toiminnastamme, voit täyttää ja lähettää valituslomakkeen / rekisteröidyn pyyntölomakkeen tai toimittaa valituksesi sähköpostitse tai postitse yleisen valitusten/pyyntöjen käsittelykäytäntömme mukaisesti.

OTA YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysymyksiä, jotka koskevat henkilötietojesi keräystä ja käyttöä Sodexon toimesta, voit lähettää kysymyksesi tai valituksesi noudattamalla ohjeita, jotka on annettu henkilötietojesi keräämisen yhteydessä toimitetussa tietosuojalausunnossa tai lähettämällä sähköpostia paikalliselle tietosuojayhteyshenkilöllesi osoitteeseen dataprivacy.OSS.fi@sodexo.com tai maailmanlaajuiselle tietosuojayksikölle osoitteeseen dpo.group@sodexo.com