Tietosuoja

 

Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeää. Yleisessä tietosuojakäytännössä kerromme, kuinka keräämme, käytämme, säilytämme, jaamme, luovutamme, lähetämme, poistamme tai muuten käsittelemme (yhdessä ”käsittely”) henkilötietojasi. Yleisessä tietosuojakäytännössä kuvataan toimenpiteet, joiden avulla varmistamme, että henkilötietojasi suojellaan. Kerromme myös, kuinka voit ottaa meihin yhteyttä, mikäli sinulla on tietosuojaa koskevia kysymyksiä.

Voit lukea tietosuojakäytännöistämme lisää alla.

 

Jos haluat tehdä tietosuojaa koskevan valituksen toiminnastamme, voit täyttää ja lähettää valituslomakkeen / rekisteröidyn pyyntölomakkeen tai toimittaa valituksesi meille sähköpostitse tai postitse yleisen valitusten ja pyyntöjen käsittelykäytäntömme mukaisesti.

Tietosuojaa koskeva valituslomake 

 

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä, jotka koskevat henkilötietojesi keräystä ja käyttöä Sodexon toimesta, voit lähettää kysymyksesi tai valituksesi meille noudattamalla ohjeita, jotka on annettu henkilötietojesi keräämisen yhteydessä toimitetussa tietosuojalausunnossa tai lähettämällä sähköpostia paikalliselle tietosuojayhteyshenkilölle osoitteeseen [email protected] tai maailmanlaajuiselle tietosuojayksikölle osoitteeseen [email protected]