Käyttöehdot

 

Kaikkien Sodexon kotisivuillaan www.sodexo.fi julkaisemien asiakirjojen tarkastelu, kopiointi, tulostaminen ja levittäminen ovat seuraavin ehdoin sallittua kaikille:

  • asiakirjaa käytetään ainoastaan tiedonhankkimis- ja tiedottamistarkoituksessa
  • asiakirjaa käytetään ainoastaan ei-kaupallisiin tarkoituksiin
  • kun asiakirjaa käytetään, Sodexo mainitaan asiakirjan lähteenä.

Huomaa, että www.sodexo.fi -sivuilla olevissa asiakirjoissa mainitut palvelut ja tuotteet saattavat kuulua niiden immateriaalioikeuksien piiriin, joihin Sodexo Alliancella tai sen tytäryhtiöillä on yksinoikeus.

Tavaramerkit

Sodexo Oy tavaramerkki, johon Sodexolla on yksinoikeus. Kaikkien muiden näillä sivuilla mainittujen tuotteiden tai palvelujen nimet ovat vastaavien yhtiöiden tavaramerkkejä. Tällä sivustolla olevat tiedot esitetään sellaisenaan, emmekä myönnä niille minkäänlaista takuuta, ei suoraan eikä epäsuorasti ilmaistua, mukaan lukien myytävyyttä, sopivuutta tiettyyn tarkoitukseen tai oikeuksien loukkaamattomuutta koskevat epäsuorasti ilmaistut takuut, niihin kuitenkaan rajoittumatta.

Sivuillamme olevia tietoja koskevat periaatteet

Tiedot saattavat sisältää epätarkkuuksia tai typografisia virheitä. Tietoihin saatetaan tehdä ajoittain muutoksia, jotka sisällytetään tämän julkaisun uusiin versioihin. Sodexo saattaa tehdä näissä asiakirjoissa kuvattuihin tuotteisiinsa tai palveluihinsa muutoksia tai parannuksia ilmoittamatta siitä etukäteen.

Lue tarkemmin Sodexon Tietosuojasta

 

Copyright 2012. Sodexo Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.