Hemmottele äitiä herkullisella äitienpäiväbrunssilla

Yllätä äiti herkullisella ja runsaalla äitienpäiväbrunssilla kauniissa kartanomiljöössä.

Tutustu houkutteleviin äitienpäivän menuihin. Kartanomme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla helppojen kulkuyhteyksien päässä liikuit sitten julkisilla tai omalla autolla. Kattauksista löydät sopivan ajankohdan äitienpäivälounaalle, -brunssille tai -illalliselle.

Kattaus jossa on tulppaaneja ja brunssi

Hämeenkylän kartanon äitienpäivä illallinen

Sunnuntaina 12.5. nautitaan yhdessäolosta ja maukkaista mauista tunnelmallisessa kartanoympäristössä. Hemmottele äitiä Hämeenkylän kartanon äitienpäiväbuffetilla ja varaa pöytä iltakattaukseen klo 17-19.

Tarjolla on runsaasti herkkuja alkupaloista jälkiruokiin. Lapsille on oma buffa, jossa on tarjolla lasten klassikoherkkuja. Tervetuloa juhlimaan!

Kahvipöytä jossa katettuna kahvit ja leivonnainen

Viikin kartanon äitienpäivälounas

Tule nauttimaan herkullisista makuelämyksistä kauniiseen ja historialliseen Viikin kartanoon. Tarjoilemme tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista koostetun äitienpäivämenun, josta löytyy herkkuja jokaiseen makuun. Lounaalla on myös oma lastenbuffa perheen pienimmille.

Äitienpäivälounaalla 12.5 on kaksi kattausta klo 12 ja kello 15.

Sodexon lounasravintolat ympäri Suomea

Olemme rakentaneet palvelumme vastaamaan asiakkaidemme odotuksia nykypäivän lounasravintolasta. Viihtyisästä miljööstä ja ensiluokkaisesta palvelusta huolehtii ammattitaitoinen henkilökunta.