Annoit meille joulun parhaan lahjan

Kysyimme palautetta palveluistamme marraskuussa. Ja palautteitahan saimme - ja olemme niistä jokaisesta hyvin kiitollisia.

Palautemäärä on lähes kaikissa osa-alueissa kauttaaltaan noussut viime vuoden mittauskertaan nähden.  Tämä korreloi kasvaneiden ruokailijamäärien kanssa ja on ihana nähdä jälleen toimitiloissa työskenteleviä hymysuita.

Eniten erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä te asiakkaamme olette olleet jälleen aulapalveluihimme. Läpi eri palveluidemme henkilökuntamme palvelualttius saa jälleen parhaimmat arvosanat. Yritysliiketoiminnan ruokailupalveluissa jopa 97 % teistä asiakkaista on joko erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä saamaansa palveluun.  Myös siivouspalveluiden kokonaisarvosana on kasvanut merkittävästi.

Kauniit kiitokset ja kehittävät palautteet auttavat meitä palvelemaan teitä jälleen uudella innolla myös ensi vuonna.

  • ”Yleensä ruoka on maittavaa ja haastavasta tilanteesta huolimatta sitä on osattu tehdä sellaiset määrät, että ruokaa riittää myös viimeisille tulijoille”
  • ”Tuoretta, maukasta ja terveellistä ruokaa tarjolla, siisti ja mukava ravintola. Henkilökunta on ystävällistä ja osaavaa.”
  • ”Salaattipöydässä on useita vaihtoehtoja ja tuotteet tuoreita ja laadukkaita. Ateriavaihtoehtoja on useita.”
  • ”Erittäin mukavat työntekijät teillä, aina ilo kohdata heidät työpäivän lomassa.”
  • ”Ihanat tyypit, jotka on aina tavoitettavissa, aina valmiina auttamaan niin pienissä kuin isoissakin ongelmissa/kysymyksissä!”
  • ”Your service is always up to the highest standards. Help is always offered and cooperation works perfectly.”
  • ”Always professional and friendly – they anticipate many things even before we know ourselves.”

Tuemme apua tarvitsevia tänäkin vuonna

Jo perinteeksi muodostunut lahjapuukeräys järjestettiin jällleen useammalla paikkakunnalla yhteistyössä Hope ry:n kanssa. Kauttamme lahjoitettiin lahjapaketteja sekä arjen käyttötuotteisiin oikeuttavia lahjakortteja kahdellesadalle apua tarvitsevalle lapsiperheelle Suomessa. Lahjoitimme tänäkin vuonna yritystasolla joulumuistamisiin varatut varat hyväntekeväisyyteen. 

> Lue lisää joulun taikaa -tempauksestamme

 

Rentouttavaa joulua ja kaikkea hyvää vuodelle 2023 toivottavat,

Sodexon tiimit