Viime vuonna kauppoihin tullut Sodexon Simply to go -tuoreruokaperhe kasvaa entisestään. Aiempien suosikkien rinnalle uusina ateriavaihtoehtoina ilmestyvät Goat Cheese Bowl, Vegan Chickpea Korma sekä Korean Pork. Uusia tuotteita on saatavilla kaupoissa huhtikuusta lähtien.

Kestosuosikki Butter Chicken jatkaa valikoimassa, ja aiemmin tuotannossa ollut Haukiwallenberg tekee paluun yleisön pyynnöstä.

Simply to go -aterioita saa valituista Sodexon toimipaikoista, ja tuotteita saa jatkossa myös aiempaa laajemmin vähittäiskaupoista.

Ateriavaihtoehtoja on mahdollista ostaa nyt myös Odan kotiinkuljetuksella

Katso ajankohtainen kauppiaslistaus

 

Tässä ne ovat!

 

Goat Cheese Bowl 

Paistettua vuohenjuustoa, karamellisoitua saksanpähkinää ja hunajavinegretissä marinoitua punakaalia ja retiisiä.

Tuotteen voi nauttia sellaisenaan, mutta suosittelemme lämmitystä. Parhain makuelämys syntyy nauttimalla ateria lempikulhostasi.

Pakkaus
Goat Cheese Bowl 350 g

 

Butter Chicken 

Butter Chicken mausteisessa kookoskastikkeessa, paprikachutneytä ja basmaririisiä. Klassikko ja ehdoton makusuosikki Butter Chicken on valmistettu alkuperäisreseptin mukaisesti.

Mausteinen makumaailma koostuu juustokuminan, chilin, korianterin ja inkiväärin liitosta.

 

Pakkaus
Butter Chicken 350 g

Fish a la Wallenberg 

Suomalaisesta hauesta valmistetut wallenbergpihvit, rapukastiketta ja perunapyrettä. Kastikkeessa makua antaa niin hummeri kuin katkarapukin. Vastuullinen lounas parhaimmillaan.

 

Pakkaus
Fish a la Wallenberg 350 g

Sweet Korean Pork 

Mureaa karamellipossua, kimchikasviksia ja kookosriisiä. Kimchikasvikset sopii erinomaisesti possun lisäkkeeksi ja hapatettuina ne hellivät myös vatsaa.

 

Pakkaus
Sweet Korean Pork 350 g

Vegan Chickpea Korma 

Täysin vegaani Kikhernekorma, makea paprikachutney ja basmatiriisiä. Täydellisen makuisen Korman metsästys päättyy tähän. Täydennä halutessasi annosta palalla tuoretta Naan-leipää.

Pakkaus
Vegan Chickpea Korma 350 g