Tapahtumat järjestettiin yhteistyössä Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry:n kanssa Helsingissä, Tampereella ja Kokkolassa.

Joulukuun 10.–12. järjestetyissä tapahtumissa tarjosimme illallisen noin kolmellesadalle vieraalle ja jaoimme lähes 200 lasten itse toivomaa lahjaa.

Illallisen lisäksi perheille oli järjestetty tapahtumissa erilaista ohjelmaa ja niiden aikana saatiin nauttia mm. taikatempuista, musiikkiesityksistä sekä askartelusta, peleistä ja erilaisista leikeistä. Tilaisuudet huipentuivat joulupukin vierailuun.

Tapahtumat järjestettiin Sodexolla vapaaehtoisten voimin. Kymmenet työntekijämme lahjoittivat omaa aikaansa jouluillallisten toteutukseen, ja asiakkaamme puolestaan pystyivät osallistumaan tapahtumiin ostamalla kutsutuille lapsille heidän toivomansa joululahjan. Tapahtumien järjestämisessä mukana olivat myös meidän tavarantoimittajat ja yhteistyökumppanit, jotka lahjoittivat tapahtumiin tuotteitaan tai työpanostaan.

"Haluan kiittää kaikkia tapahtumissa mukana olleita. Joulun taikaa -tapahtumista on selvästi tulossa meille rakas ja tärkeä jouluperinne. On hienoa, että saimme jälleen tänä vuonna olla mukana luomassa perheille yhdessä tekemisen arvokkaita hetkiä ja elämyksiä, joista he mahdollisesti muuten jäisivät paitsi. Lasten ilosta ja onnesta tuikkivat silmät saavat kenet tahansa herkistymään ja joulumielen syttymään", kertoo Sodexon brändi- ja viestintäjohtaja Mira Perander.

Joulun taikaa 2019
Joulun taikaa, video