Monelle lapselle koululounas on päivän ainoa lämmin ateria, ja kesäloman alkaessa sekin saattaa jäädä väliin. Sodexo ja Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n Ruokakori-kampanja kerää kuivatuotteita sisältäviä koreja ja toimittaa ne Hopen asiakasrekisterissä oleville perheille. Näin autamme tuen tarpeessa olevia lapsiperheitä ja samalla vähennämme ruokahävikkiä.

Keräykseen voivat osallistua kaikki, joilla on käyttämättömiä ja keräykseen soveltuvia kuivatuotteita. Sodexon toimipaikoissa kerätyt tuotteet lajitellaan ruokakoreihin ja toimitetaan Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:lle, joka jakaa ne asiakasperheilleen.

Kiinnostuitko? Toimi näin:

  • Voit lahjoittaa ruokatarvikkeita keräyksessä mukana oleviin Sodexon toimipaikkoihin, jotka ovat Helsingissä ABB Marine, Turussa Medisiina D, Oulussa Technopolis Myrsky ja Technopolis Galaksi sekä Jyväskylässä Optimes Business Garden.
  • Kuivatuotteet voivat olla esimerkiksi pastaa, riisiä, jauhoja, ruoka- ja hedelmäsäilykkeitä tai kuivaleipiä. Tuoretuotteita, kylmäsäilytystä vaativia tuotteita tai alkoholia ei oteta vastaan. Varmistathan, että lahjoittamasi tuotteet ovat avaamattomia ja että niissä on päiväystä jäljellä.
  • Toimita tuotteet keräyksessä mukana olevaan toimipaikkaan sen aukioloaikana. Toimipaikan yhteystiedot ja aukioloajat voit tarkastaa täältä: www.sodexo.fi/ravintolat. Jos aiot lahjoittaa suuren määrän tuotteita, kannattaa olla etukäteen yhteydessä toimipaikkaan.
  • Vaihtoehtoisesti voit osallistua tempaukseen lahjoittamalla valitsemasi rahasumman vähävaraisille perheille. Tee lahjoitus MobilePayn kautta Hope ry:lle numeroon 98635 ja kirjoita viestikenttään "Ruokakorikeräys".

Lisätietoja:

Sodexo Suomi
Mira Perander
brändi-, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja
+358 (0)50 560 3327
[email protected]

Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry
Eveliina Hostila
toiminnanjohtaja
+ 358 (0)40 931 0114
[email protected]