Jotta oman hyvinvoinnin parantaminen ei jäisi pelkästään tammikuun ilmiöksi, ota alta talteen vinkkejä osaksi työviikkoa. Lisää vinkkejä arjen keventämiseksi löydät toimipaikoistamme.

  1. Yhteinen kahvihetki työkavereiden seurassa ja vaikkapa viikonlopun kuulumisten vaihto aloittavat päivän iloisissa merkeissä.
  2. Motivoi itseäsi musiikilla. Oma suosikkisoittolista tai inspiroiva podcast auttavat sinua virittäytymään positiivisesti.
  3. Pääasiassa keskustelua sisältävä palaveri on hyvä mahdollisuus liikkua lähimaastossa samalla, kun hoidat työasioita.
  4. Valitse portaat hissin sijaan. Portaissa kulkeminen on tehokasta liikuntaa.
  5. Pidä säännöllisiä taukoja esimerkiksi venyttelyjä, keppijumppaa tai kyykkyjä tehden.
  6. Seisomapöydän käyttö mahdollisuuksien mukaan kannustaa liikkumaan ja vaihtamaan asentoa useammin.

Nyt tammikuussa löydät Sodexo-ravintoloista salaattipöydän yhteydestä tietoa, mitä hyötyä erivärisistä kasviksista on sekä vinkkejä lautasen täyttämiseen, jotta pysyt energisenä ja jaksat keskittyä läpi päivän. Terveellisempiä välipalatuotteita on korostettu Super You Approved -vipalla helpottaaksemme välipalan valintaa.

Toimipaikoistamme löydät vinkkejä rentoutumiseen kiireisen työpäivän keskellä, mistä saa virtaa jaksamiseen ja miten tehdä aina niin ikävältä tuntuvasta maanantaista viikon paras päivä. Voit myös haastaa itsesi ja työkaverisi Super You -bingon avulla kiinnittämään entistä enemmän huomioita päivittäisiin hyvinvointia parantaviin pieniin tekoihin. Bingolaput löytyvät toimipaikoistamme.

 

Super You