Kun kesäkuussa on jälleen mahdollista avata ravintolatoimintaa, toivomme enemmän kuin mitään näkevämme sinut jälleen asiakkaanamme itse paikan päällä. Jotta kaikilla olisi turvallinen olo asioida, työskennellä ja ruokailla olemme ottaneet käyttöön muutamia poikkeusjärjestelyjä ravintoloissamme.

 1. Tulemme töihin ainoastaan terveenä ja käytämme tarvittavia henkilösuojaimia ruoan valmistuksessa ja palvellessamme sinua.
 2. Olemme tehostaneet keittiön ja ravintolasalin puhtaanapitoa ja puhdistamme kaikki pinnat aina tihennetysti.
 3. Ravintolakohtaisesti teemme tarvittavia poikkeusjärjestelyjä ohjataksemme asiakasvirtoja tasaisesti ja välttääksemme tarpeetonta jonotusta.  
 4. Ohjeistamme ja muistutamme selkeästi jokaisessa palvelupisteessä hygieniakäytänteistä.
 5. Mahdollisuuksien mukaan olemme asentaneet pisarasuojia palvelupisteille.  
 6. Suosimme palveltua ruoanjakelua eli kokkimme annostelee ruoan toiveidesi mukaisesti. Kommunikoi rohkeasti erityisruokavaliosta, allergioista tai millaisena toivoisit annoksesi.
 7. Olemme lisänneet enemmän mukaanotettavien vaihtoehtojen tarjontaa.
 8. Vältämme toistaiseksi sellaisten ruokien tarjoamista, joka vaatii useamman ihmisen koskettelua (esim. leikattava leipä tai maustepurkit pöydissä).
 9. Suosimme mobiili- ja lähimaksutapoja.
 10. Olemme rajoittaneet asiakaspaikkojen määrää, jotta turvaväli toteutuisi myös ruokaillessa.
 11. Ajankohtaiset tiedot ravintoloiden aukioloajoista, ruokalistasta ja mahdollisista poikkeusjärjestelyistä löytyy aina ravintoloiden omilta nettisivuilta.

Tiesitkö? Elintarvikkeiden välityksellä todettuja COVID-19 koronavirustartuntoja ei ole havaittu ja virus säilyy pinnoilla huonosti.

Poikkeustilan aikana olemme tuoneet Sodexon ruokaratkaisut saatavillesi myös digitaalisten kanaviemme kautta. Perustimme mm. ruoan verkkokaupan, jonka kautta on mahdollisuus tilata lounas- ja sesonkituotteita ennakkoon tai noutaa vaihtoehdot Espoossa kiertävän Food Truck -reitin varrelta. Aloitimme myös ruoan kotiinkuljetusyhteistyön Foodoran kanssa ja kuljetamme tuttujen Sodexo-ravintoloiden vaihtoehtoja suoraan kotiovellesi pääkaupunkiseudun lisäksi myös Oulussa ja Tampereella. Muutamissa asiakkuuksissamme olemme myös sopineet etätyöpäivän ruoan kuljetuksesta suoraan työntekijöiden kotiin. Kysy ennakkotilausmahdollisuudesta ja mukaanotettavista vaihtoehdoista lähimmästä Sodexo-ravintolastasi. 

Jatkamme uudenlaisten ruokaratkaisujen kehittämistä ja mielellämme kuulisimme myös sinun palautetta ja ideoitasi tähän liittyen osoitteessa: sodexo.plus/kotiinkuljetus.