Tänä jouluna ruokalahja on kaikista mieluisin lahja. Ruokalahjan voi koostaa vaikkapa itse tehtyjen tuotteiden ja valmiiden jouluaiheisten tuotteiden yhdistelmästä. Itsessään kauniit tuotteet eivät juurikaan paketointia kaipaa. Ne voi kääräistä vaikkapa sellofaaniin jonka voi sulkea kauniilla nauhoilla. Ruokalahja vaatii kuitenkin hieman suunnitelmallisuutta, siitä mistä herkuista vastaanottaja pitää, ja siksi sen saaminen onkin niin mieluista. 

Joulun ennakkotilaus ja mukaanmyynti käynnistyi ravintoloissamme. Paketoimme jouluaiheisia tuotteita sinulle helposti mukaanotettavaksi. Leivomme mm. oman reseptin mukaista saaristolaisleipää, erilaisia hillokkeita ja pullotamme glögiä. Kysy ravintolakohtaisista joulutuotteistamme lisää henkilökunnaltamme. 

Sodexon ohjeen mukaan valmistettu Saaristolaisleipä

  1. 0,5 l piimää
  2. 1 pss kuivahiivaa
  3. 0,5 rkl suolaa
  4. 1,5 dl siirappia
  5. 1,5 dl kaljamaltaita
  6. 1,5 dl vehnäleseitä
  7. 1,5 dl ruisjauhoja
  8. 4 dl vehnäjauhoja
  9. Sekoita kuivat aineet keskenään isossa kulhossa. Lisää kädenlämpöinen piimä ja siirappi. Vaivaa taikinaksi ja anna kohota rauhassa lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi. Jaa taikina n. 1,5 l vetoisiin uuninkestäviin kertakäyttövuokiin. Kypsennä 175 'c noin 1 1/2 tuntia, välillä pinnalle siirappia valellen. Säilytä kylmässä. Leivän maku on parhaimmillaan pari päivää valmistuksen jälkeen. 

Tiesithän, että poikkeuksellisesti yritykset voivat hankkia etäpikkujoulut tarjoiltavineen verovapaasti? Nyt on siis hyvä syy tonttuilla verkon välityksellä. Tarjoiltavat voi noutaa Sodexon ravintolasta tai voit myös kysyä tarjousta kotiinkuljetusmahdollisuudestamme. 

Tunnelmoidaan yhdessä lähestyvää joulunaikaa!