Etenkin poikkeustilanteessa, jossa arjen askareet, työ ja opiskelu nivoutuvat tiiviisti yhteen ollessamme eristyksissä muista, on erityisen tärkeää pitää kiinni perinteistä ja juhlapyhistä. Lähestyvä vappu antaa loistavan mahdollisuuden järjestää picnic omassa olohuoneessa tai parvekkeella vaikkapa videoyhteydellä ystäviimme ja läheisiimme. 

Vapun munkit ja kotitekoisen Sodexo-siman voit totuttuun tapaan noutaa aukiolevista take-away palveluita tarjoavistamme ravintoloistamme.

Tutustu vapun hittituotteisiimme myös uudessa verkkokaupassamme. Verkkokauppa tilausten kotiinkuljetus tapahtuu toistaiseksi vain Espoon alueella, mutta haemme jatkuvasti uusia alueita verkkokaupan piiriin.

Tutustu uuteen Sodexon verkkokauppaan

Espoon alueella kiertää myös Food Truck, jonka varrelta voit noutaa vaihtuvia kotilounasvaihtoehtoja, leivonnaisia ja muita herkkujamme. Vapun kunniaksi arvomme pussillisen munkkeja Food Truck pysähdyspaikoille saapuvien asiakkaiden kesken. Ehdota uusia jakelualueita tai tuotteita antamalla palautetta: sodexo.plus/kotiinkuljetus

Lue lisää Sodexon Food Trukista ja tutustu uuteen verkkokauppaamme.