Lisääntynyt etätyö on vaikuttanut siihen, miten ja missä nautimme lounaamme. Siinä missä ruoan laatu, tuoreus ja vastuullisuus ovat ruokaelämyksen kulmakiviä - ruualta odotetaan yhä entistä enemmän myös läpinäkyvyyttä, turvallisuutta sekä helppoutta. Moni etätyöläinen turvautuukin lämmitettäviin valmisaterioita helpottaakseen arkeaan. Me halusimme kehittää sinulle tuotteen ja palvelun, joka vastaa kaikkiin näihin odotuksiin ja muuttuneisiin arjen tarpeisiin.

Etätyölounas mySodexo
mySodexolla käyttöön työnantajasi edut ja viikon etätyölounaat ilmaisella kotiinkuljetuksella.

 

Etätyöpäivän pelastus

Tarjoamme nyt yrityksille mahdollisuuden lounassopimukseen, joka mahdollistaa työntekijöiden tilata viikon etätyölounaat ilmaisella kotiinkuljetuksella*. Etätyön pelastuspaketista löytyy Simply to go -ateriasarjan suosituimmat vaihtoehdot kaikennälkäisille ruokailijoille. Paketin sisältö vaihtelee vuoroviikoin. Tilaukset tehdään mySodexo -sovelluksen avulla viimeistään toimitusta edeltävänä keskiviikkona ja tuotteiden toimitus tai nouto ravintolasta maanantaisin klo 8-13 välisenä aikana. Voit seurata toimituksen etenemistä saamasi tekstiviestin avulla. Lounasedun lunastaminen ja maksu tapahtuu sovelluksen kautta, samaan tapaan ja hintaan kuin lounaan maksaminen henkilöstöravintolassa.

*Toimitusalue toistaiseksi Kehä 3 sisäpuolella mm. Kilo, Leppävaara, Kauniainen, Mankkaa, Pitäjänmäki, Konala, Kannelmäki, Paloheinä, Tammisto, Jakomäki, Malmi, Myllypuro, Viikki, Sörnäinen, Kallio, Töölö, Ruoholahti ja Lauttasaari.

Etätyöskentelijöiden kommentteja palvelusta

  1. ”Minusta ihan loistava palvelu. Tilaan uudelleen!”
  2. ”Ruoka oli maistuvaa, pakkaukset & viestintä tyylikästä. Kiva piristys etätyöarkeen.”
  3. "Tuli ajoissa, tyylikkäästi pakattuja ja oikein onnistuneita makuja. Voin suositella."

Käsintehty. Sopivasti erilainen. Taatusti ekologinen.

Kaikki Simply to go -tuotteet valmistetaan Espoossa ammattikeittiöolosuhteissa, joten voimme taata niiden korkean laadun ja riittävän säilyvyysajan. Ateriat valmistetaan käsityönä puhtaista ja laadukkaista ja kotimaisista raaka-aineista. Simply to go paitsi liputtaa kotimaisten raaka-aineiden puolesta, myös työllistää ravintola-alan ammattilaisia. Tuotesisällöt ovat täysin läpinäkyvät ja jäljitettävissä. Aterioiden soveltuvuuden juuri omaan ruokavalioosi voit tarkistaa pakkausten tuoteselosteista.

Herkullisen maun ohella olemme panostaneet tuotteiden ekologisuuteen. Pakkaukset on valmistettu kierrätettävästä kartongista sekä biohajoavista luonnonmukaisista materiaaleista, kuten sokeriruo’osta. Rasian ja pakkausvyötteen voi kierrättää kartonginkeräykseen ja muovikalvon muovinkeräykseen. Lämmitettävät Meals-sarjan tuotteet voi kuumentaa annosrasioissaan tai tarvittaessa myös pakastaa.

Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja laajennamme jakeluverkostoamme, joten ethän epäröi antaa palautetta joka auttaa meitä tulemaan lähemmäs sinua.

Tiedustelut ja etätyölounassopimus yrityksellesi: [email protected]

Lisätietoa Simply to go -aterioistamme: https://www.sodexo.fi/ravintolat/simply-go-tuoreruoka

Lataa mySodexo -sovellus: App Storesta tai Google Play kaupasta. Rekisteröidy käyttäjäksi ja liitä yrityksesi lounasetukoodi saadaksesi parhaat edut ja ilmaisen kotiinkuljetuksen.