Viikon aukioloajat
Erikoisaukioloajat

TERVETULOA!

Café Amanda banneri

Café Amanda herää aamulla aikaisin tarjoilemaan aamiaista, kuten täytettyjä croisantteja, smoothieta, talon jogurttia ja rahkaa. 

Lounaalla tarjoilemme herkullisia salaatteja sekä keskiviikkoisin vietämme keittopäivää. 

Valikoimassamme on kahvin ja teen lisäksi muun muassa laadukkaita viinejä, Amandan cocktaileja unohtamatta. Viinin kanssa maistuu Amandan voileivät sekä suolaiset ja makeat cocktailpalat. Erikoiskahvien kanssa maistuvat ihanat makeat tuotteet, kuten macaronsit ja kakkupalat. After work on joka arkipäivä klo 15-17!

Sijainti Helsingin ydinkeskustassa takaa, että paikalle on helppo tulla myös julkisilla kulkuvälineillä. Kaisaniemen metroasemalle on matkaa vain 500 metriä ja lähimmät bussi- ja raitiovaunupysäkit sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Helsingin Rautatieasemalle on noin 800 metrin matka.

Amanda on historiallinen arvokiinteistö keskeisellä sijainnilla Eteläesplanadin ja Fabianinkadun kulmassa. Talossa moderni design kohtaa historiallisen charmin. Amandan monipuoliset tilat soveltuvat myös kokouksiin, juhliin tai saunailtoihin.

Amandassa on kokoustiloja niin pienille muutaman hengen ryhmille kuin isoille seminaaritilaisuuksillekin. Keittiömme herkulliset tarjoilut takaavat mukavan ja sujuvan tilaisuuden. 

Kokous- ja tilavaraukset:

010 540 7790
[email protected]

www.cafeamanda.fi

Katso video
Café Amanda ovi
Amandan esittelyvideo