Poke Bowl tarjolla arkisin 11.00-14.00

Herkullinen poke bowl vaihtelevilla mauilla tarjolla päivittäin!

 

TERVETULOA!

Café Amanda banneri

Café Amanda herää aamulla aikaisin tarjoilemaan aamiaista, kuten täytettyjä croisantteja, smoothieta, talon jogurttia ja rahkaa. 

Lounaalla tarjoilemme herkullista poke bowlia ja raikkaita salaattiannoksia salaattibaarimme valioimasta. Kahvilasta löytyy myös toasteja, leipiä sekä makeita herkkuja.

Valikoimassamme on kahvin ja teen lisäksi muun muassa laadukkaita viinejä, Amandan cocktaileja unohtamatta. 

Sijainti Helsingin ydinkeskustassa takaa, että paikalle on helppo tulla myös julkisilla kulkuvälineillä. Kaisaniemen metroasemalle on matkaa vain 500 metriä ja lähimmät bussi- ja raitiovaunupysäkit sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Helsingin Rautatieasemalle on noin 800 metrin matka.

Amanda on historiallinen arvokiinteistö keskeisellä sijainnilla Eteläesplanadin ja Fabianinkadun kulmassa. Talossa moderni design kohtaa historiallisen charmin. Amandan monipuoliset tilat soveltuvat myös kokouksiin, juhliin tai saunailtoihin.

Amandassa on kokoustiloja niin pienille muutaman hengen ryhmille kuin isoille seminaaritilaisuuksillekin. Keittiömme herkulliset tarjoilut takaavat mukavan ja sujuvan tilaisuuden. Meillä onnistuu myös hyvin seminaarit.

Kokous- ja tilavaraukset:

050 5960000
[email protected]

www.cafeamanda.fi

Katso video
Café Amanda ovi
Amandan esittelyvideo