Viikon aukioloajat

 

 

 

 

Technopolis Ruoholahden ravintolamaailma antaa asiakkaalle mahdollisuuden vapaaseen, monipuoliseen ja kellonaikojen mukaan vaihtuvaan valikoimaan ja ruokailuun. Asioiminen on helppoa ja joustavaa.

Kokoustiloihimme voit tutustua Technopoliksen verkkosivuilla: www.technopolis.fi/vapaat-toimitilat/helsinki/ruoholahti/kokoustilat/

 

RAVINTOLA HIILI

Green market lunch buffet

Nauti runsaasta ja monipuolisesta, sesongin mukaisista ja tuoreista raaka-aineista valmistetusta kasvispainotteisesta valikoimasta. Green market tarjoaa laajan kattauksen kasviksia ja vihanneksia eritavoin käsiteltyinä. Valikoiman kastikkeita, tahnoja, levitteitä ja ripotteita, joilla voit tehdä kokonaisuudesta juuri omaan makuusi parhaiten sopivan. Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi kaksi herkullista lämmintä pääruokaa liha/kala/kasvis, sekä pieni kasviskeitto. Aterian viimeistelee pirteä Green marketin terveys-shotti, joka on todellinen vitamiinipommi! Tämän aterian jälkeen et nukahda työpisteesi ääreen, vaan olet täynnä energiaa!

From the grill

Ravintola Hiilen grilli tarjoilee herkkuja tuhdimpaankin nälkään: Pastoja ja wokkeja, aitoja meksikolaisia tacoja, burgereita, pizzabaareja, grillattua lihaa, kanaa ja kalaa, sekä höyryäviä ruokaisia keittoja, joiden rikkaan maun salaisuus on alusta saakka meillä itse keitetty maukas liemi.

COFFEE BAR

Coffee Bar palvelee maanantaista perjantaihin  klo 8:00–14.30 Kahvilassa tarjoamme Nespresson erikoiskahveja, leivoksia ja pieniä suolaisia herkkuja. Voit myös nauttia lasin viiniä tai kuohuvaa Coffee Barissamme.

Aamiainen
Aamiainen on katettuna Coffee Barissa arkisin klo 7.30–10