Ei hätää – me autamme mielellämme. Jos kaipaat ideoita herkulliseen jouluun tai vaikkapa vielä viimehetken pikkujouluja pienelle tiimille, ethän epäröi olla yhteydessä lähimpään Sodexo-ravintolaasi.

Joulunajan ennakkotilaus käynnistyy ravintoloissamme loka-marraskuussa. Helpoottaaksemme jouluvalmisteluja paketoimme jouluaiheisia tuotteita sinulle helposti mukaanotettavaksi. Leivomme mm. oman reseptin mukaista saaristolaisleipää, valmistamme sinappia ja pullotamme glögiä. Kysy ravintolakohtaisista joulutuotteistamme ja niiden ennakkotilausmahdollisuuksista lisää henkilökunnaltamme.

Monipuoliset tilat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen

HELSINKI

Cafe Amanda - Eteläesplanadi 8, Helsinki

Unohtumattomat cocktail-tilaisuudet sekä sauna- ja allastilat tiimisi virkistyskäyttöön heti Esplanadin puistoa vastapäätä.

 

Kiltakellari - Bulevardi 44, Helsinki

Pikkujoulut tunnelmallisessa Kiltakellarissa Helsingin keskustassa. Tutustu myös suosittuihin klubitapahtumiimme.

 

Hämeenkylän kartano - Juustenintie 1, Vantaa

Hämeenkylän perinteinen joululounas on tarjolla joulukuun ajan 4.-22.12. arkisin klo 11-15 sekä ryhmille myös muina aikoina ennakkotilauksella.

 

Ravintola Sisäpiha - Lapinlahdenkatu 1 B, Helsinki

LAPI-talossa avara ja valoisa sali, joka sopii rauhallisempiin esim. yhdistyksen tai eläkeläisryhmien tapahtumiin.

 

TURKU

Auriga Business Center – Juhana Herttuan Puistokatu 21, Turku

Edustustiloista, saunatiloista avautuu upeat merinäköalat ja terassin porealtaalta voi ihastella ohi lipuvia matkustajalaivoja.

 

TAMPERE

Hermia 6 - Visiokatu 3, Tampere

Kiinteistössä löytyy tiloja 6-30 henkilölle jotka soveltuu niin tiimilounaisiin kuin myös kokouskäyttöön. Kohteessa myös saunatilat.

 

Tunnelmoidaan yhdessä lähestyvää joulunaikaa!