Sivustoamme rakennetaan

Yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostitse

[email protected] 050-437 0998******

Auriga Business Center

Auriga Business Center on Turun satama-alueella sijaitseva funkkishenkinen rakennus, jossa on korkeatasoisia kokous- ja juhlatiloja sekä lounasravintola.

Turun satama, Viking Linen ja Silja Linen matkustajaterminaalit sijaitsevat kävelymatkan päässä. Myös sataman juna-asema on vain 500 metrin etäisyydellä. Turun lentoasemalle on 12 km.

Auriga Business Centerin viidennen kerroksen edustustiloista avautuu upeat merinäköalat Airistolle. Viidennessä kerroksessa voi järjestää kokouksia ja juhlia. Myös saunat sijaitsevat viidennessä  ja kuudennessa kerroksessa ja toisessa niistä on kulku näköalaterassille. Terassin porealtaalta voi ihastella ohi lipuvia matkustajalaivoja.

Kiinteistö tunnettiin aiemmin Linnankiinteistönä. Valmistumisestaan v. 1948 saakka talo palveli tuotantoa ja varastointia Turun linnan läheisyydessä. Helmikuussa 2013, reilun 1,5 vuotta kestäneen perusteellisen saneeraustyön jälkeen rakennus avattiin uudelleen toimitila-, kokous- ja juhlakäyttöön. Paikoin karkeakin teollisuusmiljöö näkyy tiloissa edelleen viehättävinä yksityiskohtina. Sisääntuloaula on pääosin alkuperäinen.

Tutustu tiloihimme katsomalla video Auriga Business Center, Turku (vimeo.com)

Tilat kokouksiin ja tapahtumiin

Kokoustila
Airisto 8
8
8
Kokoustila
Hangö 9
9
9
Kokoustila
Borstö 10
10
10
Kokoustila
Kökar 25
25
25
Kokoustila
Skåldö 72
72
72
Kokoustila
Skåldö+Baggö 150
150
150