Simply to go ateriat valmistetaan kotimaisista pääraaka-aineista, täysin käsityönä alusta saakka itse, henkilöstöravintolasta muunnetusta tuotantotilasta Espoossa. Nykyisten tilojen jäädessä ahtaaksi, tuotantoa valmistellaan siirrettäväksi isompiin tiloihin ihan naapuriin. Uudenlaisella pakkausteknologialla varmistetaan tuotteiden korkealaatuisuus, ehdoton tuoteturvallisuus sekä tuoreus myös jatkossa. Samalla tuodaan valikoimaan uusia makuvaihtoehtoja sekä uudistetaan itse pakkaukset. Vakioasiakkaiden jo suosikeiksi muodostuneet vaihtoehdot kuitenkin säilytetään valikoimassa.

Uudistuneet tuotteet ilmestyvät toivottavasti myös sinun lounaspöytääsi vielä tämän kevään aikana, sillä jakeluverkkomme laajentuu entisestään. Tähän mennessä tuotteita on ollut mahdollista löytää K-ryhmän kaupoista ja valituista Sodexo ravintoloista. Kevään aikana mahdollistamme tuotteiden saatavuuden valtakunnallisesti yhteistyössä Keskon kanssa. Turku, Tampere ja muut - täältä tullaan! Ateriavaihtoehtoja on mahdollista ostaa nyt myös Odan kotiinkuljetuksella

Vuonna 2020 alkunsa saaneissa Simply to go -aterioiden tuotekehityksessä pidetään tärkeänä jatkuvaa kehitystä ja uudistumista, kertoo Joni Kalliaisenaho, yksi tuotesarjan kehittäjistä.

”Sarja on syntynyt innovatiivisen kehitystyön tuloksena. Uuden luomisen lisäksi työssä on parasta se, että saamme tarjota kuluttajille laadukasta, vastuullista ja herkullista ruokaa.”

Arvostetun ammattilaisgaalan PRO-kilpailun finalistit ovat selvillä ja Sodexolla on tänä vuonna kaksi upeaa ehdokasta. Ammattikeittiön kokki-kategoriassa kilpailee Nordic Investment Bankissa työskentelevä kylmäkkö-kokki Ulla Schneider. Simply to go -tuoreruoat ovat ehdolla Innovaatio kategoriassa. Käythän äänestämässä suosikkisi voittoon. PRO-voittajat julkistetaan huhtikuussa järjestettävässä palkintogaalassa.

Finalisteja voi äänestää 10.2. asti – käy siis antamassa äänesi propalkinnot.fi -sivulla ja kannusta suosikkisi voittoon.

Lue lisää PRO-kilpailusta: PRO2022 (propalkinnot.fi)

Lue lisää ehdokkaista: Sodexolta kaksi ehdokasta PRO-finaaliin

Jonin mietteitä tuoteinnovaatiosta
Katso miksi Jonin mielestä Simply to go ansaitsee voiton PRO2022 innovaatiosarjassa.