Hermia 6

Avoinna tänään 17.12.
Hermia 6 be…lounasravintola07:30 - 15:00 Lounasajat 10:30 - 13:30

Visiokatu 3 33720 Tampere puh. 050 364 0604

-Joulukuun Inspired-baarissa pyörii kebabvarras keskiviikkoisin.

 

-Keskiviikko-aamuisin

Lämmin  aamiainen

Pekonia, nakkeja, lihapullia, munakasta, paahtoleipää, tuormehua

5 €

 

 

 

-Myynnissä leipurin tekemää piparkakku taikinaa!!

 

 

 

Käteisen rahan vastaanottaminen on lopetettu kassoillamme,

joten varaathan mukaasi maksukortin.

-Huomioithan, että maksupäätteessämme on lähimaksuominaisuus, jolla saat maksettua lounaasi nopeasti ja vaivattomasti. Lisäksi älypuhelimen lähimaksutavat ovat mahdollisia.

Restaurant Hermia 6 serves at Hermia campus. You can enjoy a healthy breakfast and a tasty lunch in our restaurant. We offer a wide assortment of scandinavian and global dishes.

Hermia 6 serves coffee and snacks of all kind. Restaurant staff takes orders also to your meetings and events placed into our meeting rooms or sauna. Have a virtual tour in Hermia 6 here.

Welcome!

Menut ja hinnastot 

Tilaustarjooma

Aamiainen / Breakfast

Joulu

Hermia 6 - Sodexon palvelut

Aspretto

Aspretto-konsepti perustuu tarkasti valikoituihin kahvi- ja teelaatuihin, jotka kaikki on tuotettu ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla.

Aulapalvelut

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen aulapalvelumme toimii yrityksesi käyntikorttina. Vastaanotamme vieraasi, toimimme apuna askarruttavissa asioissa ja avustamme kiinteistön asioissa.

be...by Sodexo

Be-konseptin punainen lanka on ihmisten tarve rentoutua ja saada laadukkaita kokemuksia arkielämässään. Normaalia valikoimaa täydentävät kansainväliset sesonkiteemat, jotka keskittyvät päivittäiseen hyvinvointiin.

Simply to Go

Täytämme kylmäkaapin, josta työntekijät ja asiakkaat voivat ostaa syötävää, esimerkiksi voileipiä, ruokaisia salaatteja, tuoreista marjoista tehtyjä smoothieita, energiapatukoita ja juomia.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.