Itse tehty KANTARELLI-JAUHELIHAMUREKE
ID
1f7c6ef3-0fd6-44ac-91db-ae6a015f61bd
Ainesosat
nauta jauheliha 10% rtu[Suomalainen Naudanliha 100%.] (42%), kermaviili 5kg ltn[Pastöroitu KERMA ja hapate.] (19%), sipuli kuutio rpa 2,5kg[Sipuli.] (15%), kantarelli 850/500g[] (10%), kananmuna vapaan[KANANMUNA.] (7%), Myllyn Paras korppujauho 5kg[VEHNÄJAUHO, vesi, nostatusaine (E503) ] (4%), sinappi 10kg[Vesi, SINAPINSIEMEN, sokeri, suola, happamuudensäätöaine (E260), mausteet (valkosipuli, sipuli, valkopippuri), värit (E150d, E160a,E101), säilöntäaine (E211).] (1%), öljy rapsi menu 10l[] (1%), suola jodioitu 1kg[Suola (NaCl) väh. 99,8 %, kaliumjodidi (Kl), paakkuuntumisenestoaine (E535). Jodi lisätty kaliumjodidina. Yksi kilo ruokasuolaa sisä ltää 25 mg jodia] (1%), timjami 100g[] (0%), pippuri musta jauhettu 350g[] (0%)
Ingredients edited
Off
Nutrients edited
Off
Reseptin tarjoilupäivä
Ruokavaliotiedot Mashiesta
Diet codes Mashie edited
Off