KALA-KATKARAPUPAELLA
ID
9c31779b-1eb8-4be4-b31b-af8f015a9649
Ainesosat
Vesi (41%), riisi risotto[] (21%), sei kuutio rpa 2x2x3cm[SEITI] (10%), katkarapu kuorittu 350-500 rpa 2,5kg[KATKARAPU (pandalus borealis)] (7%), sitruuna[Sitruuna] (5%), sipuli kuutio rpa 2,5kg[Sipuli.] (5%), tomaatti aurinkokuivattu suikale öljyssä[Aurinkokuivattu tomaatti, auringonkukkaöljy, suola, viinietikka, säilöntäaine: KALIUMDISULFIITTI.] (5%), herne rpa 2,5kg[Herne.] (4%), etikka vinegrette sitrus 1l[Auringonkukkaöljy, valkoviinietikka 20%, vesi, sokeri, hunaja, ekstraneitsytoliiviöljy, sitruunamehutiiviste 2.2%, mandariinimehutii viste1.5%, sitruunankuori 1.5%, sakeuttamisaineet (karrageeni, ksantaanikumi), luotainen sitruuna- ja mandariiniaromi, jalapeno.] (1%), valkosipulikuutio rpa 250g[Valkosipuli.] (1%), suola jodioitu 1kg[Suola (NaCl) väh. 99,8 %, kaliumjodidi (Kl), paakkuuntumisenestoaine (E535). Jodi lisätty kaliumjodidina. Yksi kilo ruokasuolaa sisä ltää 25 mg jodia] (0%), sokeri kide säkki 25kg[Sokeri] (0%), persilja 250g pnt[Persilja.] (0%), kurkuma jauhettu 500g[] (0%), paprika jauhettu 500g[Paprika jauhettu] (0%), paprika jauhe savustettu[Savustettu paprika.] (0%), timjami kuivattu 185g[] (0%), pippuri musta jauhettu 350g[] (0%)
Ingredients edited
Off
Nutrients edited
Off
Reseptin tarjoilupäivä
Diet codes Mashie edited
Off