KALKKUNA-PEKONIRISOTTO
ID
8aacc49a-f978-41f4-aefd-a7f4001b80a4
Ainesosat
Vesi (32%), kalkkuna pizza suikale ktu[Suomalainen koneellisesti erotettu kalkkunanliha (54 %), vesi, perunajauho, muunnettu maissitärkkelys, lihaproteiini, jodioitu suola, stabilointiaineet (E407a, E450, E451), happamuudensäätöaine (kaliumlaktaatti, E262), dekstroosi, aromit (mm. sitruuna, mustapippuri,muskottipähkinä, chili, paprika, savu), mausteet (paprika, sipuli), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), elintarvikeväri (E120), säilöntäaine (E250). Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 54 %. LAKTOOSITON. GLUTEENITON.] (19%), riisi parboiled[parboiled riisi] (16%), tomaatti murska 5kg[tomaatti 100 %] (13%), paprika sekoitus suikale rpa 2,5kg[Paprika punainen viipaloitu 4- 6 mm 34 %, paprika vihreä viipaloitu 4- 6mm 33%, paprika keltainen viipaloitu 4-6 mm 33%] (7%), kesäkurpitsa viip.rpa 2,5kg[kesäkurpitsa] (5%), tomaatti sose 4,5kg[tomaatti. Kuiva-ainepitoisuus: 28#30 %] (3%), sika pekoni viipaloitu rtu[suomalainen porsaanliha (Rypsiporsas®), suola (1,9 %), stabilointiaineet (E450, E451), hapettumisenestoaine (E316), säilöntäaine (E250), glukoosi, savuaromi. Lihapitoisuus 95 %.] (3%), sipuli kuutio rpa 2,5kg[Sipuli.] (2%), öljy rapsi menu 10l[] (1%), liemijauhe kana gtm vähäsuol. 5kg[Maltodekstriini, aromit, suola, luontainen aromi, kananrasva 5% (kananrasva, hapettumisenestoaine (rosmariiniuutteet)), kanajauhe 2% (kana, suola, hapettumisenestoaine (rosmariiniuutteet)), kasvisjauhe (valkosipuli, sipuli, juuripersilja), sitruunamehujauhe(maltodekstriini, sitruunamehu). Valmiin liemen suolapitoisuus on 0,3 %.] (1%), välimeren yrttimausteseos 340g[Paprika, korianteri, valkosipuli, basilika, maustepippuri, sipuli, kynteli, oregano, timjami.] (0%), pippuri chilijauhe 470g[] (0%)
Ingredients edited
Off
Nutrients edited
Off
Reseptin tarjoilupäivä
Diet codes Mashie edited
Off