KATKARAPU CHEVICE leipätäyte
ID
20607756-addf-4358-903a-ae6a0174fae9
Ainesosat
katkarapu kuorittu 100-200 rpa[KATKARAPU (Pandalus borealis), vesi (glaseeraus 10-14 %), suola. Pyydetty troolilla Luoteis Atlantilta (FAO 21] (54%), mehu tiiviste lime 5dl[Tiivisteestä valmistettu limettitäysmehu (99,97%), limetin kuoresta valmistettu eteerinen öljy, hapettumisenestoaine: KALIUMDISULFIITTI] (8%), sipuli puna kuorittu[Punasipuli] (8%), paprika vihreä[Paprika vihreä] (8%), öljy oliivi extra virgin 3l[ekstraneitsytoliiviöljy.] (8%), juusto tuore ruohosipuli ltn 1,5kg[Pastöroitu KERMA, rasvaton MAITOjauhe, suola, sakeuttamisaineet (E440, E412), mausteet (ruohosipuli, sipuli, valkopippuri), säilöntäaine (E202 kaliumsorbaatti), hapate. Rasvapitoisuus 15 %.] (6%), salaatti jää[Jääsalaatti.] (4%), sokeri kide säkki 25kg[Sokeri] (2%), korianteri 100g pnt[] (2%), paprika chili punainen[] (1%), suola jodioitu 1kg[Suola (NaCl) väh. 99,8 %, kaliumjodidi (Kl), paakkuuntumisenestoaine (E535). Jodi lisätty kaliumjodidina. Yksi kilo ruokasuolaa sisä ltää 25 mg jodia] (1%), valkosipuli kuorittu[Valkosipulinkynsi kuorittu Espanja 1kg.] (0%), pippuri musta myllyllä 210g[Mustapippuri (Tellicherry Garbled Special Extra Bold).] (0%)
Ingredients edited
Off
Nutrients edited
On
Reseptin tarjoilupäivä
Diet codes Mashie edited
On