KATKARAPU JA PARSA salaatti
ID
d1ea6afd-241d-47f9-99e8-ac9901680e9c
Ainesosat
katkarapu kuorittu 100-200 rpa[KATKARAPU (Pandalus borealis), vesi (glaseeraus 10-14 %), suola. Pyydetty troolilla Luoteis Atlantilta (FAO 21] (24%), kananmuna vapaan[KANANMUNA.] (16%), parsa tanko vihreä[] (16%), sitruuna[Sitruuna] (13%), salaatti kuningatar[Romainsalaatti, frizeesalaatti, punasalaatti 33/33/33] (9%), etikka vinegrette sitrus 1l[Auringonkukkaöljy, valkoviinietikka 20%, vesi, sokeri, hunaja, ekstraneitsytoliiviöljy, sitruunamehutiiviste 2.2%, mandariinimehutii viste1.5%, sitruunankuori 1.5%, sakeuttamisaineet (karrageeni, ksantaanikumi), luotainen sitruuna- ja mandariiniaromi, jalapeno.] (5%), tomaatti kirsikka[] (3l[ekstraneitsytoliiviöljy.] (1%), sipuli ruoho 70g pnt[] (0%), tilli 250g tuore pnt[] (0%), sokeri kide säkki 25kg[Sokeri] (0%), suola jodioitu 1kg[Suola (NaCl) väh. 99,8 %, kaliumjodidi (Kl), paakkuuntumisenestoaine (E535). Jodi lisätty kaliumjodidina. Yksi kilo ruokasuolaa sisä ltää 25 mg jodia] (0%), pippuri musta myllyllä 210g[Mustapippuri (Tellicherry Garbled Special Extra Bold).] (0%), suola gourmet 1,5kg[Luonnollinen merisuola (NaCl) ilman lisäaineita] (0%)
Ingredients edited
On
Nutrients edited
On
Reseptin tarjoilupäivä
Diet codes Mashie edited
On