ID
df50b648-454f-451f-b5dd-ab0d0166c731
Ainesosat
katkarapu kuorittu 100-200 rpa[KATKARAPU (Pandalus borealis), vesi (glaseeraus 10-14 %), suola. Pyydetty troolilla Luoteis Atlantilta (FAO 21] (24%), kananmuna vapaan[KANANMUNA.] (16%), parsa tanko vihreä[parsa vihreä.] (16%), sitruuna[Sitruuna] (13%), salaatti kuningatar[Romainsalaatti, frizeesalaatti, punasalaatti 33/33/33] (9%), tomaatti kirsikka ras 250g[Kirsikkatomaatti] (5%), etikka vinegrette sitrus 1l[Auringonkukkaöljy, valkoviinietikka 20%, vesi, sokeri, hunaja, ekstraneitsytoliiviöljy, sitruunamehutiiviste 2.2%, mandariinimehutii viste1.5%, sitruunankuori 1.5%, sakeuttamisaineet (karrageeni, ksantaanikumi), luotainen sitruuna- ja mandariiniaromi, jalapeno.] (5%), kermaviili 5kg ltn[Pastöroitu KERMA ja hapate.] (4%), punamangoldi 250g[] (2%), pinaatti rtu 200g[] (2%), piparjuuri[] (1%), öljy oliivi extra virgin 3l[ekstraneitsytoliiviöljy.] (1%), sipuli ruoho 70g pnt[] (0%), tilli 250g tuore pnt[] (0%), sokeri kide 25kg[] (0%), suola jodioitu 1kg[Suola (NaCl) väh. 99,8 %, kaliumjodidi (Kl), paakkuuntumisenestoaine (E535). Jodi lisätty kaliumjodidina. Yksi kilo ruokasuolaa sisä ltää 25 mg jodia] (0%), pippuri musta myllyllä 210g[Mustapippuri (Tellicherry Garbled Special Extra Bold).] (0%), suola gourmet 1,5kg[Luonnollinen merisuola (NaCl) ilman lisäaineita] (0%)
Ingredients edited
Off
Nutrients edited
Off
Ravintoaineet
Ingredients edited time
Reseptin tarjoilupäivä
Ruokavaliotiedot Mashiesta
Diet codes Mashie edited
Off