Kiltakellari

Kiltakellari
Ma-Pe 08.00 - 14.30
La-Su suljettu
Ma-Pe 11.00 - 13.30
La-Su suljettu
21.6.2019 suljettu

Aamiainen klo 8.00-10.00
________________________Bulevardi 44 00120 Helsinki puh. 010 540 7753
 
TERVETULOA LOUNAALLE
RAVINTOLA KILTAKELLARIIN
 
Löydät meidät myös:
 
 
Sekä Facebookista:
 

 

Tunnelmallinen Kiltakellari sijaitsee Nikolai Sinebrychoffin vuonna 1885 rakennuttamassa panimorakennuksessa. Visionäärisen yrittäjän tapaan liiketoimintamme perustuu kahdelle kantavalle periaatteelle: tuotteiden korkealle laadulle ja hyvälle palvelulle. Lounaalla tarjoamme maukasta oman keittiön kotiruokaa ja iltaisin järjestämme elämyksellisiä tilaisuuksia.

Suuressa ravintolasalissa on tunnelmaa, jota luo vuosisatoja vanhat tiiliseinät ja ystävällinen palvelu. Kiltakellari sopii niin liiketuttavien tapaamiseen kuin juhlallisiin illanviettoihinkin.

Ravintolan sali sopii 150-250 asiakkaan juhliin ja intiimi holvikäytävä taas noin 60-80 asiakkaalle. Tiloistamme löytyy myös kolme vanhan ajan kabinettia 6-12 hengelle, joihin kokoustarjoilut saa toiveesta.

Sijainti Helsingin ydinkeskustassa takaa, että paikalle on helppo tulla perille julkisilla kulkuvälineillä. Omalla autolla tuleville löytyy runsaasti maksullista pysäköintitilaa Tarkalan parkkihallissa Bulevardin ja Hietalahdentorin tuntumassa, Mallaskatu 3.

Tutustu parkkihalliin tästä.

Aamiainen

Tarjoilemme joka arkiaamu herkullisen puuroaamiaisen kello 08:00 - 09:30. 

Löydät puurolistamme tästä.

Eläkeläiset

Eläkeläisille tarjoamme lounaasta (norm. alkaen 10,50€) -30 % alennuksen eläkeläiskorttia näyttämällä. Lounasbuffet sisältää: Salaattipöydän, lämpimän lounaan, leivän ruokajuomineen sekä jälkiruokasi kahvin tai teen.

Lounaslista

 • Lunch Buffet

  Paahdettua turskaa, koskenlaskijakastike ja tilliperuna Roasted cod, cheese sauce and dill potatoes

  10,50 €

  G L
 • Hot Kitchen

  Palak paneer juustocurry Palak paneer cheese curry

  10,50 €

  G L
 • Hot Kitchen

  Lammascurry Chicken curry

  10,50 €

  G L
 • Salad Garden & Soup

  Kananmuna-kevätsipulisalaatti Egg and spring onion salad

  10,50 €

 • Soup

  Purjo-perunasosekeittoa Leek and potato pureé soup

  6,80 €

  G L
 • g Gluteeniton
 • l Laktoositon

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.