Kiltakellari

Kiltakellari
Ma-Pe 08.00 - 10.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 11.00 - 13.30
La-Su suljettu

Bulevardi 44 (käyntiosoite 56) 00120 Helsinki puh. 010 540 7753
 
TERVETULOA LOUNAALLE
RAVINTOLA KILTAKELLARIIN
 
Lounas klo 11-13:30
 
Löydät meidät myös:
 
Sekä Facebookista:

 

Tunnelmallinen Kiltakellari sijaitsee Nikolai Sinebrychoffin vuonna 1885 rakennuttamassa panimorakennuksessa. Visionäärisen yrittäjän tapaan liiketoimintamme perustuu kahdelle kantavalle periaatteelle: tuotteiden korkealle laadulle ja hyvälle palvelulle. Lounaalla tarjoamme maukasta oman keittiön kotiruokaa ja iltaisin järjestämme elämyksellisiä tilaisuuksia.

Suuressa ravintolasalissa on tunnelmaa, jota luo vuosisatoja vanhat tiiliseinät ja ystävällinen palvelu. Kiltakellari sopii niin liiketuttavien tapaamiseen kuin juhlallisiin illanviettoihinkin.

Ravintolan sali sopii 150-250 asiakkaan juhliin ja intiimi holvikäytävä taas noin 60-80 asiakkaalle. Tiloistamme löytyy myös kolme vanhan ajan kabinettia 6-12 hengelle, joihin kokoustarjoilut saa toiveesta.

Sijainti Helsingin ydinkeskustassa takaa, että paikalle on helppo tulla perille julkisilla kulkuvälineillä. Omalla autolla tuleville löytyy runsaasti maksullista pysäköintitilaa Tarkalan parkkihallissa Bulevardin ja Hietalahdentorin tuntumassa, Mallaskatu 3.

Tutustu parkkihalliin tästä.

Aamiainen

Tarjoilemme joka arkiaamu herkullisia aamiaistuotteita kello 08:00 - 09:30. 

Löydät aamiaislistamme tästä.

Eläkeläiset

Eläkeläisille tarjoamme lounaasta (norm. alkaen 10,50€) -30 % alennuksen eläkeläiskorttia näyttämällä. Lounasbuffet sisältää: Salaattipöydän, lämpimän lounaan, leivän ruokajuomineen sekä jälkiruokasi kahvin tai teen.

Lounaslista

 • Hot Kitchen

  Kana-sitruunapastaa, rucolaa Lemon spiced chicken pasta

  10,50 €

  L
 • Hot Kitchen

  Kermaista herkkusienipastaa, rucolaa Creamy champignon sauce pasta, rocket

  10,50 €

  L
 • Lunch Buffet

  Wienin leike, yrttiperunoita Wiener schnitzel, herb potatos

  10,50 €

  M
 • Soup

  Juuressosekeittoa, suolasiemeniä & salaattibaari Root vegetable soup, salted seeds & salad bar

  9,00 €

  G L
 • Hot Kitchen Grill

  Aasialaisittain glaseerattu ulkofileevarras, grillattua paksoita ja avocadoa, seesaminsiemeniä Beef skrewer glazed Asian style, grilled paksoi and avocado, sesame seeds

  13,50 €

  M
 • l Laktoositon
 • m Maidoton
 • g Gluteeniton

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.