Viikon aukioloajat
Perinteinen Joululounas!

Kiltakellarissa jälleen tänäkin vuonna Perinteinen Joululounas!

Suuren suosion vuoksi, pidämme joululounaan tänä vuonna kahtena päivänä!

Tiistaina 12.12.2023 sekä Keskiviikkona 13.12.2023

Joulubuffet avoinna klo 10.30-15.00

Ravintola Kiltakellari banneri2

 

Tilaa tästä lounaslistat sähköpostiisi!

 

Tunnelmallinen Kiltakellari sijaitsee Nikolai Sinebrychoffin vuonna 1885 rakennuttamassa panimorakennuksessa. Nykyinen Kiltakellari rakennettiin Sinebrychoffin panimon jäävarastoksi, Kiltakellarin paksujen tiiliseinien tehtävä oli estää jäälohkareita sulamasta. Kiviseinäisiä jääkellareita ei ole kuitenkaan tarvittu enää vuosikymmeniin ja nyt seinät luovat jylhät puitteet lounas- ja tilausravintola Kiltakellarille.

Lounaalla valikoimassa on niin lämmintä ruokaa noutopöydästä, kuin salaattia ja keittoakin. Palvelupisteessä kokkimme valmistaa maittavat annokset tilauksesta.

Olit sitten järjestämässä häitä, ristiäisiä, karonkkaa, rapujuhlia tai vaikkapa pikkujouluja. Kiltakellarin tilat sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin. 
Ravintolan sali sopii 150-250 asiakkaan juhliin ja intiimi holvikäytävä taas noin 60-80 asiakkaalle. Tiloistamme löytyy myös kolme vanhan ajan kabinettia 6-12 hengelle, joihin kokoustarjoilut saa toiveesta. Hauska yksityiskohta ravintolasalissa on Koffin hevosten tirkistysaukko.

Sijainti Helsingin ydinkeskustassa takaa, että paikalle on helppo tulla perille julkisilla kulkuvälineillä. Omalla autolla tuleville löytyy runsaasti maksullista pysäköintitilaa Tarkalan parkkihallissa Bulevardin ja Hietalahdentorin tuntumassa, Mallaskatu 3.

Löydät meidät myös www.ravintolakiltakellari.fi
 

Katso video
Kiltakellari esittelyvideo