Turun AMK, Lemminkäisenkatu

Turun AMK, Lemminkäisenkatu
Ma-To 07.45 - 14.30
Pe 07.45 - 14.00
La-Su suljettu
Ma-Su suljettu
Ma-Pe 10.30 - 13.00
La-Su suljettu

Lemminkäisenkatu 30 20520 Turku puh. 050 366 2486

Kahvila kiinni viikosta 16

 

Ravintola suljettu viikosta 23

Restaurant colsed from week 23

Ravintola ja kahvila aukeavat viikolla 35  maanantaina 26.8.2019

Restaurant and cafeteria opens fom week 35 monday 26.8.2019

 

 

Turun ammattikorkeakoulun Lemminkäisenkadun yksikössä sijaitseva viihtyisä ja valoisa ravintola palvelee jokainen arkipäivä. Aamuisin tarjoilemme ravitsevaa aamiaista talon henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Lounas kuuluu jokaisen päivän tärkeimpiin aterioihin ja terveelliset välipalat auttavat jaksamaan iltaan saakka.

Kahvila sijaitsee rakennuksen keskellä ja sieltä voit hakea suolaista ja makeaa opiskelu-ja työpäivän piristykseksi kahvin kera.

 

Turun AMK, Lemminkäisenkatu - Sodexon palvelut

Aspretto

Aspretto-konsepti perustuu tarkasti valikoituihin kahvi- ja teelaatuihin, jotka kaikki on tuotettu ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla.

Campus

Campus-konsepti on suunniteltu vastaamaan tämän päivän opiskelijoiden makumieltymyksiä ja toiveita opiskelijaruokailusta. Olemme kehittäneet konseptin käyttäjä-asiakkaiden toiveiden sekä trendi- ja kuluttajatutkimusten pohjalta – aina palvelusta ja miljööstä ruokalistaan saakka. Konseptimme kehittyy jatkuvasti yhteistyössä oppilaitosten edustajien kanssa.

Simply to Go

Täytämme kylmäkaapin, josta työntekijät ja asiakkaat voivat ostaa syötävää, esimerkiksi voileipiä, ruokaisia salaatteja, tuoreista marjoista tehtyjä smoothieita, energiapatukoita ja juomia.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.