NAKKISTROGANOFF (o)
ID
526a3cd7-d451-431e-a6f7-b2c0015a6704
Ainesosat
Vesi (36%), makkara nakki pala[suomalainen koneellisesti erotettu liha (broilerin- ja kalkkunaliha), vesi, suomalainen liha (porsaan- ja naudanliha), kamara, perunajauho, stabilointiaineet (muunnettu tärkkelys, E450), happamuudensäätöaineet(kaliumlaktaatti, E262), suola (1,6 %), lihaproteiini, maltodekstriini, perunakuitu, glukoosi, mausteet (mm. korianteri, kurkuma, paprika, kumina, inkivääri, kardemumma, valkosipuli, valkopippuri, mustapippuri),hapettumisenestoaine (E315), aromit (mm. chili, neilikka), säilöntäaine (E250), savuaromi. Lihapitoisuus 13 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 69 %.] (31%), sipuli kuutio rpa 2,5kg[Sipuli.] (10%), kurkku kuutio amerikkal. 9,7/5,6kg[Kurkku, vesi, etikka, jodioitu suola, sokeri, aromit (mm. tilli, kurkuma), makeutusaine (sakariini).] (9%), kasvirasvasekoite 15% 1l ltn[rasvaton MAITO, vesi, rypsiöljy, muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys, emulgointiaine (E472e), aromi, väri (karotenoidit)] (5%), jauho maissi , tomaatti sose 4,5kg[tomaatti. Kuiva-ainepitoisuus: 28#30 %] (3%), öljy rapsi menu 10l[] (0%), sokeri kide säkki 25kg[Sokeri] (0%), liemijauhe liha gtm 5kg[Suola, maltodekstriini, sokeri, kasvirasva (palmu), hiivauute, naudanlihauute, aromi, paahdettu sipuli, paahdettu sipulimehutiiviste,mausteuute, kurkuma, auringonkukkaöljy.Valmiin liemen suolapitoisuus on 0,3 %.] (0%), pippuri valko jauhettu 500g[] (0%), suola jodioitu 1kg[Suola (NaCl) väh. 99,8 %, kaliumjodidi (Kl), paakkuuntumisenestoaine (E535). Jodi lisätty kaliumjodidina. Yksi kilo ruokasuolaa sisä ltää 25 mg jodia] (0%)
Ingredients edited
On
Nutrients edited
On
Reseptin tarjoilupäivä
Diet codes Mashie edited
On