pääsiäinen 2018 alkuruoka FENKOLI-PÄÄRYNÄSALAATTI
ID
a15e4934-0b41-4681-9d66-afbd016cf3e5
Ainesosat
fenkoli[] (38%), päärynä[Päärynä] (27%), salaatti rucola 350g[] (11%), öljy oliivi extra virgin 3l[ekstraneitsytoliiviöljy.] (7%), sipuli puna kuorittu[Punasipuli] (5%), mehu appelsiini god morgon 1,75l[Appelsiinitäysmehu ja 5,5% appelsiinihedelmäliha, täysmehutiivisteestä. Pastöroitu.] (5%), etikka balsamico tumma 2l[Viinietikka, rypälemehutiiviste (25%), väri: ammoniumSULFIITTImenetelmän sokerikulööri, hapettumisenestoaine: KALIUMDISULFIITTI.] (3%), sokeri fariini 500g[Sokeri ja ruokosokerisiirappi] (2%), suola meri hienokiteinen 800g[] (1%), pippuri musta rouhittu 450g[] (1%)
Ingredients edited
Off
Nutrients edited
On
Reseptin tarjoilupäivä
Diet codes Mashie edited
On