PAISTETTU LOHI-KATKARAPULEIPÄ
ID
7ffcae98-39ee-47a1-9f21-ae6a017827a2
Ainesosat
lohi file c-leikattu[Viljelty LOHI (Salmo salar). Alkuperämaa ilmoitettu etiketissä.] (34%), leipä viipaleet vaalea 1 kg[VEHNÄJAUHO, vesi, VEHNÄLESE, sokeri, hiiva, jodioitu suola (1,1 %), rypsiöljy, emulgointiaineet (E482, E471), sakeuttamisaine (E412) ja happamuudensäätöaine (E262).] (24%), katkarapu kuorittu 100-200 rpa[KATKARAPU (Pandalus borealis), vesi (glaseeraus 10-14 %), suola. Pyydetty troolilla Luoteis Atlantilta (FAO 21] (10%), parsa tanko vihreä[] (8%), sitruuna[Sitruuna] (5%), tomaatti kirsikka ras 250g[Kirsikkatomaatti] (5%), salaatti jää[Jääsalaatti.] (5%), kastike remoulade felix ltn 3kg[Vesi, rapsiöljy, vihannessekoitus 35 % (kurkku, sokeri, porkkana, sipuli, paprika, kukkakaali, etikka, aromit), sokeri, muunnettu maissitärkkelys, etikka, sinappi (SINAPINSIEMENET, glukoosi- fruktoosisiirappi, etikka, suola, viinietikka), KANANMUNANKELTUAINEN,suola, sakeuttamisaine (ksantaanikumi), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), väri (betakaroteeni), happo (sitruunahappo), aromi.] (5%), juusto tuore ruohosipuli ltn 1,5kg[Pastöroitu KERMA, rasvaton MAITOjauhe, suola, sakeuttamisaineet (E440, E412), mausteet (ruohosipuli, sipuli, valkopippuri), säilöntäaine (E202 kaliumsorbaatti), hapate. Rasvapitoisuus 15 %.] (2%), mäti kirjolohi 100g rpa[Kirjolohenmäti (Suomi-Ruotsi-Tanska), suola 3 %. Voimakassuolainen. Säilöntäaineet (E211).] (2%), tilli 250g tuore pnt[] (0%)
Ingredients edited
Off
Nutrients edited
Off
Reseptin tarjoilupäivä
Ruokavaliotiedot Mashiesta
Diet codes Mashie edited
Off