Tervetuloa lounaalle!

Arvoisat asiakkaat!

Luovumme käteisestä maksutapana  31.12.2019 alkaen. 

Runebergin torttu

Keilaranta 1 on kestävän kehityksen periaattein rakennettu toimistokiinteistö Espoon Keilaniemessä, meren äärellä. Kiinteistö on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja kiinteistölle onkin myönnetty arvostettu ympäristösertifikaatti.

Keilaranta 1:n lounasravintola on vailla vertaa. Ravintolassa voit nauttia kansainvälisen be...ravintolakonseptin tarjoamista herkuista. Ravintolan teema vaihtuu kolme kertaa vuodessa, tuoden joka kerta uudet sesongin mukaiset raaka-aineet lautasellesi.

Ravintola tarjoilee päivittäin seisovan lounasbuffetin, sekä lautasannoksia grillipisteestä. Kevyempää lounasta kaipaavalle tarjolla on kilosalaattibaari lämpimine vaihtoehtoineen ja päivän kasvissosekeitto. Todelliselle herkkusuulle valmistamme päivittäin vaihtuvan grilliannoksen härästä tai merilohesta, tarkista päivän annos lounaslistalta! 

Cofficessa tarjoillaan päivittäin ruokaisa lounaskeitto ja herkullinen salaattibaari. Jos kaipaat nopeaa ja maukasta lounasta, suuntaa siis askeleesi Coffiseen! Tervetuloa!