Viikon aukioloajat
Tervetuloa töihin turvallisesti!

Ravintolassamme on nykyään myös itsepalvelukassa asiointianne helpottaaksemme.

Kassalla voit maksaa niin lounastuotteet kuin take away-tuotteetkin.

Tervetuloa!

 

 

 

 

Food Mood bowl P

Keilaranta 1 on kestävän kehityksen periaattein rakennettu toimistokiinteistö Espoon Keilaniemessä, meren äärellä. Kiinteistö on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja kiinteistölle onkin myönnetty arvostettu ympäristösertifikaatti.

Kiinteistöllä on neuvottelutiloja, joiden tarjoiluista vastaa Sodexon ravintola.Meiltä löytyy myös hulppeat saunatilat illanviettoon ja kylpemiseen.
Otathan yhteyttä, valmistamme tuotteet juuri toiveittesi mukaan, tai voit valita valmiista valikomasta herkulliset aamiais- ja väliaikatarjoilut!Keilaranta 1:n lounasravintola on vailla vertaa! Tarjoilemme päivittäin seisovan lounasbuffetin, sekä lautasannoksia grillipisteestä. Kevyempää lounasta kaipaavalle on tarjolla kilosalaattibaari lämpimine vaihtoehtoineen ja päivän herkullinen kasvissosekeitto. 

Ravintolan keittiöstä löytyy myös leipuri, joka loihtii maukkaat kakut niin juhlaan, kuin arjen kohokohtiin.Cofficessa tarjoillaan päivittäin ruokaisa lounaskeitto ja herkullinen salaattibaari. Jos kaipaat nopeaa ja maukasta lounasta, suuntaa siis askeleesi Coffiseen! Täältä löydät myös aamiaisen, välipalat, kahvit ja kastamiset. Tervetuloa!