SAVULOHIMUREKEPIHVI pannu uuni.
ID
91bb05e9-12d8-4678-9fe8-b2e201606eef
Ainesosat
kirjolohi massa rpa 2,5kg[suomalainen viljety KIRJOLOHI.] (46%), kirjolohi savu filee tupla[Viljelty KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss), suola. Alkuperämaa ilmoitettu päiväyksen yhteydessä Fi=Suomi, Se=Ruotsi, No=Norja.] (20%), kasvirasvasekoite 15% 1l ltn[rasvaton MAITO, vesi, rypsiöljy, muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys, emulgointiaine (E472e), aromi, väri (karotenoidit)] (13%), Vesi (7%), kananmuna massa 2[Pastöroitu suomalainen vapaan kanan kokoMUNAmassa (98,3%), emulgointiaineet (E471, E475), happamuudensäätöaine (Sitruunahappo), säilöntäaine (E202 Kaliumsorbaatti), suola.] (7%), vesi, nostatusaine (E503) ] (7%), suola jodioitu 1kg[Suola (NaCl) väh. 99,8 %, kaliumjodidi (Kl), paakkuuntumisenestoaine (E535). Jodi lisätty kaliumjodidina. Yksi kilo ruokasuolaa sisä ltää 25 mg jodia] (0%), tilli rpa 250g[Tilli.] (0%), mauste kala suolaton 320g[Tilli (31%), korianteri (31%), SINAPINSIEMEN, mustapippuri, happo (sitruunahappo), sipuli (2,9%), sokeri, sitruunamehujauhe, paakkuu ntumisenestoaine (piidioksidi). ] (0%), pippuri valko jauhettu 500g[] (0%)
Aterian osan asiakkaille näytettävä nimi (jos eri kuin yllä)
Kirjolohimurekepihvit
Ingredients edited
On
Nutrients edited
On
Reseptin tarjoilupäivä
Diet codes Mashie edited
On