sesonki 1.0 KIRJOLOHIMUREKEPIHVI
ID
79a22278-2bc4-41bb-ab2c-a9cb016b0699
Ainesosat
kirjolohi massa rpa 2,5kg[suomalainen viljety KIRJOLOHI.] (49%), kananmuna massa 2[Pastöroitu suomalainen vapaan kanan kokoMUNAmassa (98,3%), emulgointiaineet (E471, E475), happamuudensäätöaine (Sitruunahappo), säilöntäaine (E202 Kaliumsorbaatti), suola.] (15%), peruna kuorittu muusi rtu[Peruna.] (15%), kasvirasvasekoite kuohu 1l ltn[KIRNUMAITO, vesi, laktoositon rasvaton MAITO, kokonaan kovetettu palmuöljy#, kookosöljy, muunnettu tärkkelys, emulgointiaineet(rasva happojen sakkaroosiesterit (kasvirasvapohjainen), rasvahappojen mono- ja diglyseridit (kasvirasvapohjainen), SOIJALESITIINI),stabilointiaineet (guarkumi, johanneksenleipäpuujauhe), laktaasientsyymi, aromi. #Kestävän kehityksen mukaisesti tuotettua, sertifioitua jajäljitettävää palmuöljyä.] (9%), sipuli kuutio rpa 2,5kg[Sipuli.] (7%), perunasosejauhe lton 5kg[Peruna (gt;89 %, Suomi), suola, dekstroosi (maissi), hiivauute, osittain kovetettu rypsiöljy, emulgointiaine (E471, kasviperäinen), hapettumisenestoaine (E300), stabilointiaine (E450), väri (E160a), happamuudensäätöaineet (E331, E330), aromi (voi). Ohjeen mukaanvalmistetun muusin suolapitoisuus 0,5%.] (3%), suola jodioitu 1kg[Suola (NaCl) väh. 99,8 %, kaliumjodidi (Kl), paakkuuntumisenestoaine (E535). Jodi lisätty kaliumjodidina. Yksi kilo ruokasuolaa sisä ltää 25 mg jodia] (1%), tilli rpa 250g[Tilli.] (1%), pippuri valko jauhettu 500g[] (0%)
Ingredients edited
Off
Nutrients edited
Off
Reseptin tarjoilupäivä
Diet codes Mashie edited
Off