SITRUUNA-PERSILJAMAUSTETTU KIDNEYPAPU
ID
f4f8a5f8-54de-4bed-81a4-ae6e017916bb
Ainesosat
papu kidney lmu 2,6kg[Kidneypavut (60%), vesi.] (88%), etikka vinegrette sitrus 1l[Auringonkukkaöljy, valkoviinietikka 20%, vesi, sokeri, hunaja, ekstraneitsytoliiviöljy, sitruunamehutiiviste 2.2%, mandariinimehutii viste1.5%, sitruunankuori 1.5%, sakeuttamisaineet (karrageeni, ksantaanikumi), luotainen sitruuna- ja mandariiniaromi, jalapeno.] (9%), persilja 250g pnt[Persilja.] (2%), suola jodioitu 1kg[Suola (NaCl) väh. 99,8 %, kaliumjodidi (Kl), paakkuuntumisenestoaine (E535). Jodi lisätty kaliumjodidina. Yksi kilo ruokasuolaa sisä ltää 25 mg jodia] (1%)
Ingredients edited
Off
Nutrients edited
Off
Reseptin tarjoilupäivä
Diet codes Mashie edited
Off