stg KATKARAPU-NUUDELISALAATTI
ID
1ff839cb-f602-416a-bd04-b0cf015c4e84
Ainesosat
nuudeli kokojyvä[KokojyväVEHNÄJAUHO (100%, joka on 97% kuivapainosta), muunnettu maissitärkkelys, suola (1,1%), KANANMUNA.] (30%), katkarapu kuorittu 250-350 rpa 2,5kg[KATKARAPU (pandalus borealis), vesi (glaseeraus 10 - 14 %), suola. Pyydetty troolilla Luoteis Atlantilta (FAO 21)] (21%), purjo[purjo.] (15%), herne sokeri pullea 300g pakaste[pullea sokeriherne] (7%), paksoi[Paksoi.] (7%), maissi jyvä rpa 2,5kg[] (6%), salaatti rucola 200g[] (5%), kastike wok hapanimelä 2500ml[Sokeri, vesi, etikka, punainen chili, valkosipuli, suola, sakeuttamisaine (ksantaanikumi), happamuudensäätöaine (sitruunahappo). ] (4%), tahna provence 340g[Auringonkukkaöljy, mausteyrtit 30 % (meirami 12%, timjami 6,0%, basilika 6,0%, rosmariini 6,0%), suola, arominvahvenne(natriumglutamaatti), valkosipuli 8,0%, sokeri, täysin kovetettu rypsiöljy.] (4%)
Ingredients edited
Off
Nutrients edited
Off
Reseptin tarjoilupäivä
Ruokavaliotiedot Mashiesta
Diet codes Mashie edited
Off