STIFADO pohja
ID
f2a5aa5a-98ee-4193-a050-aae9015beb56
Ainesosat
Vesi (42%), tomaatti murska 5kg[tomaatti 100 %] (15%), juures kuutiot isot[porkkana, lanttu, keltainen porkkana] (10%), porkkana suikale rpa[Porkkana.] (10%), sipuli kuorittu[Sipuli.] (6%), maissi tärkkelys promix[Maissitärkkelys] (5%), paprika sekoitus suikale rpa 2,5kg[Paprika punainen viipaloitu 4- 6 mm 34 %, paprika vihreä viipaloitu 4- 6mm 33%, paprika keltainen viipaloitu 4-6 mm 33%] (5%), punaviini alko.ton cabernet sauvign 75cl[Cabernet Sauvignon-viini (josta alkoholi on poistettu), käymätön rypälemehutiiviste, aromit, säilöntäaineet: RIKKIDIOKSIDI, dimetyylidikarbonaatti.] (3%), liemijauhe liha gtm 5kg[Suola, maltodekstriini, sokeri, kasvirasva (palmu), hiivauute, naudanlihauute, aromi, paahdettu sipuli, paahdettu sipulimehutiiviste,mausteuute, kurkuma, auringonkukkaöljy.Valmiin liemen suolapitoisuus on 0,3 %.] (1%), sokeri fariini 500g[Sokeri ja ruokosokerisiirappi] (1%), öljy rapsi menu 10l[] (1%), etikka punaviini 2l[] (1%), valkosipulikuutio rpa 250g[Valkosipuli.] (0%), suola jodioitu 1kg[Suola (NaCl) väh. 99,8 %, kaliumjodidi (Kl), paakkuuntumisenestoaine (E535). Jodi lisätty kaliumjodidina. Yksi kilo ruokasuolaa sisä ltää 25 mg jodia] (0%), neilikka jauhettu 370g[Jauhettu neilikka.] (0%), kaneli jauhettu 470g[] (0%), pippuri musta rouhittu[Rouhittu mustapippuri] (0%), laakerinlehti 30g[Laakerinlehti] (0%)
Ingredients edited
Off
Nutrients edited
Off
Reseptin tarjoilupäivä
Diet codes Mashie edited
Off