Simply to go tuoreruokasarja on suunniteltu siten, että se sisältää monipuolisesti erilaisia ravitsemuksellisesti tasapainoisia vaihtoehtoja. Pakkaus on helppo ottaa mukaan vaikkapa seuraavan päivän etätyöpäivää varten. Tuotteilla on useamman päivän säilyvyys, joten samalla kertaa voi noutaa vaikka loppuviikon ateriat. Olettaen, että ne säilyvät jääkaapissa ilman, että joku muu perheenjäsen ehtii nauttia ne ennen. Tämänkin mahdollisuuden tosin ennakoimme ja teimme samalla annoskoosta hieman runsaamman. Siitä voi jakaa maistiaisen myös vieruskaverille tai vaikkapa kahdelle koti-koululaiselle. 

Simply to go -tuoretuotesarjan ateriat valmistetaan puhtaista, pääosin kotimaisista raaka-aineista alusta saakka itse. Ne ovat käsin valmistettu ammattikokkiemme toimesta. Aterian soveltuvuuden omaan ruokavalioon voi tarkistaa rasian kyljestä. Jotta oikean vaihtoehdon valinta olisi mahdollisimman intuitiivista, pakkauksiin on lisätty värikoodit pääraaka-aineen mukaan. Vihreä väri kertoo, että kyseessä on kasvisvaihtoehto, oranssi viittaa kalaan ja äyriäisiin ja ruskea sävy lihaan ja kanaan. Tuotevalikoimassa on myös täysin vegaanisia vaihtoehtoja. 

Joko olet ehtinyt maistamaan näitä:

 • Salmon Wallenberg - Lohiwallenberg, rapukastiketta ja perunapyrettä 400 g L, G
 • Meatballs & Rosmary - Lihapullia, tomaatti-rosmariinikastiketta ja juuresperunasosetta 420 g L, G
 • Butter Chicken - Butter chicken, aprikoosichutney ja basmatiriisiä 410 g L, G
 • Beets & RootsPunajuuri-fenkolipihvi, hernehummusta ja ohraa 370 g Vegaaninen

Itse tuotteen lisäksi myös pakkauksella on väliä. Salad&Bowl tuotteet on pakattu 100 % biopohjaisiin rasioihin, jotka on valmistettu mm. maissitärkkelyksestä ja sokeriruo'osta. Meals tuotesarjan tuotteet voi lämmittää itse kartonkivuoassaan ja pakkaus kestää tarvittaessa myös pakastamista. Pakkausvyötteet on painettu Pietarsaarelaisessa perheyrityksessä. 

Tuotteita on saatavilla valituista pääkaupunkiseudun Sodexo-ravintoloista ja K-marketeista. Uusia myymälöitä lisätään jakeluverkostoon jatkuvasti. Kysy vaihtoehtoja lähimmästä Sodexo-ravintolastasi tai lähikaupastasi.

Tuotteita myyvät (päivitetty: 31.1.2022)

Cafe Panorama ja Cafe Amanda ja Atomitie 5

 1. K-Market Ravioli Espoon Lippajärvellä 
 2. K-Supermarket Lauttasaaressa 
 3. K-Market Sellossa 
 4. K-Supermarket Leppävaarassa 
 5. K-Supermarket Kamppissa 
 6. K-Supermarket Grani Kauniaisissa 
 7. K-Market Sorsakivi Espoon Westendissä 
 8. K-Market Erottaja 
 9. K-Supermarket Mustapekka Käpylässä 
 10. K-Citymarket Easton Helsingissä 
 11. K-Citymarket Ruoholahti 
 12. K-Supermarket Viikki 
 13. K-Supermarket Lasihytti 
 14. K-Supermarket Munkki 
 15. K-Supermarket Redi 
 16. K-Citymarket Myyrmäki
 17. K-Citymarket Iso Omena
 18. K-Supermarket Lähderanta

Lue lisää yrityssivuiltamme

 

Sodexo Simply to go
Näin valmistuu Simply to go ateriat