Talven energia-aamiainen 8.12. klo 8-9.30

Tervetuloa nauttimaan energinen talviaamiainen ravintolaamme torstaina 8.12. klo 8.9.30. Tarjolla on kahvin ja teen lisäksi smoothieta, jogurttibaari, puuroa, sämpylöitä ja leikkeleitä sekä munakasta ja lämintä kvinoasalaattia. Aamiaisen kruunaa mehevät kanelimunkit. Aamiainen on tarjolla hintaan 8,90€/hlö.

Tervetuloa!

 

aamupala

Ravintolamme palvelee teitä lounaalla arkisin klo 11-13.

Aamupuuroa on tarjolla aulakioskistamme klo 7.45-9.30.

Puurolista:

Maanantai: Kaurapuuro M

Tiistai:Mannapuuro L, sis.maitoa

Keskiviikko: 4-viljan puuro M

Torstai: Ruispuuro M

Perjantai: Ohrapuuro L, sis. maitoa

Aulan itsepalvelukioskissa myytävänä tuoretta kahvia, teetä ja vitriinituotteita arkisin klo 7.45-15.45. Itsepalveluna kioskista myös Sodexon uusia valmiiksipakattuja tuoreruoka-aterioita. Muutokset aukioloajoissa ja valikoimassa ovat mahdollisia.

 

Sodexo haluaa kannustaa eläkeläisiä syömään terveellisesti ja monipuolisesti. Siksi olemme käynnistäneet kampanjan, jolla eläkeläiset voivat syödä ravintoloissamme edullisemmin ja käydä lounaalle valmiiksi katettuun pöytään. 

Eläkeläistodistusta näyttämällä: Yhden lounaan hinnasta 30 %:n alennus. Etu ei koske valmiiksipakattuja annoksia tai muita jälleenmyyntituotteita.

 


Eazybreak-käyttäjien koodi  K465 
E-passi-käyttäjien koodi 95177

Atomitie 5:n kiinteistössä toimii myös Sodexon hoitama aulapalvelu, sekä meiltä voi tilata laadukkaita tarjoiluja niin kokouksiin kuin yksityistilaisuuksiinkin. Tarjoamme myös mm. taksin tilaus-, postitus-, siivous- ja pesulapalveluita.