Vastuulliset valinnat osana arkea

Vastuullisuus korostuu kasvisruuan lisäämisessä ja ruokahävikin vähentämisessä

Ruokavalinnat vaikuttavat ihmisten ja planeetan hyvinvointiin. Suosimalla kasviksia ja lihankulutusta vähentämällä voit pienentää hiilijalanjälkeä ja parantaa samalla omaa terveyttä.

Pienten päivittäisten valintojen avulla voit edistät sekä omaa että ympäristön hyvinvointia. Voit tehdä vastuullisen valinnan myös lounaalla.

keitto

Nauti vastuullinen lounas Turun Ravintola Fiskarholmenissa

Aurigassa Ravintola Fiskarholmenissa on tarjolla aamupalaa ma-pe klo. 7.45 - 9.30 ja lounasta klo. 10.45 - 13.00. Lounaslistalta löydät ilmastoystävällisiä kasvisruokavaihtoehtoja ja maukkaita annoksia suoraan grillistä.

Osoite: Juhana Herttuan Puistokatu 21

Auriga Business Center kokoustilat

Turun Auriga Business Center tarjoaa upeat puitteet kokouksiin ja juhliin

Auriga Business Center tarjoaa korkeatasoisia kokous- ja juhlatiloja. Sijainti on erinomainen, lähellä Turun satamaa ja juna-asemaa.

Rakennus on läpikäynyt perusteellisen saneerauksen ja tarjoaa yhdistelmän modernia toiminnallisuutta ja historiallista teollisuusmiljöötä.

Ilmastoystävällinen kasvisannos

Valitse ilmastoystävällinen kasvisannos

Sodexo tarjoaa päivittäin hyvinvointia edistävää ja vastuullista ruokaa. Aterioiden suunnittelussa noudatetaan ravitsemussuosituksia, ja vastuullisuus näkyy raaka-aineiden valinnassa. Ne ruokalajit, joiden hiilijalanjälki on ≤ 0,5 kg CO2, on merkitty ruokalistalle erillisellä merkinnällä. 

Paras lounasvalinta voi olla ilmaston kannalta huonoin, jos ruokaa päätyy roskiin. Muistathan ottaa lautaselle ruokaa maltillisesti ja tarvittaessa hakea lisää myöhemmin.

positiivinen työkulttuuri

Kohti oikeudenmukasta ja osallistavaa työkulttuuria

Sodexolla pyrimme jatkuvasti edistämään sukupuolten tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja työntekijöiden hyvinvointia. Sodexon SheWorks-ohjelma tukee yli 2 540 haavoittuvassa asemassa olevaa naista 30 eri maassa, tarjoten heille työelämän mahdollisuuksia. Työmme tasa-arvon ja osallisuuden edistämiseksi on palkittu useilla kansainvälisillä tunnustuksilla.

chefs preparing food safely

Turvallisuus perustuu ennakointiin ja avoimeen kommunikointiin

Ennakointi ja avoin kommunikaatio ovat keskeisiä tekijöitä hyvän turvallisuuskulttuurin ylläpitämisessä. Turvallisuuskoulutusten, riskien arvioinnin ja turvallisuushavaintojen avulla voimme ehkäistä turhia vaaratilanteita.

Olemme sitä mieltä, että kaikki tapaturmat ovat estettävissä ja siksi olemme sitoutuneet nolla tapaturmaa -ajatteluun. Uskomme, että paras tie turvallisuuteen on luoda turvallisuutta korostava kulttuuri.

Sodexo yrityspalvelut

Sodexon tarjoaa ladukkaat palvelut yrityksille

Sodexo toimii 45 maassa ja palvelee päivittäin 80 miljoonaa asiakasta tarjoamalla ainutlaatuisen yhdistelmän asiakkaan tiloissa toteutettavia ruoka-, toimitila- ja kiinteistöpalveluita asiakkaidemme yksilölliset tarpeet huomioiden.

Sodexon lounasravintolat ympäri Suomea