Viikon aukioloajat
*

Asiakkaiden sekä henkilökunnan terveys sekä turvallisuus ovat meille erittäin tärkeitä. 

Henkilökuntamme välttää lähikontakteja asiakkaiden kanssa, mutta täysin niiltä ei kuitenkaan voida välttyä. Lähietäisyydellä kuitenkin ollaan aina mahdollisimman lyhyt aika. Henkilökuntamme on töissä aina terveinä ja noudattaa tarkkaan annettuja viranomaisten ohjeita. Henkilökuntamme käyttää työvuorossa kasvomaskeja. 

Käsittelemme kaikki kosketuspinnat antimikrobisella aineella. Pinnoite ehkäisee tartuntatautien leviämistä kosketuspinnoilta. Pyyhimme pintoja ahkerasti koko ajan ja noudatamme tarkkaan kattavaa omavalvontaohjelmaa. On tärkeää, että myös asiakkaat noudattavat ohjeita hygieniasta ja riittävän etäisyyden ylläpitämisestä muihin asiakkaisiin.  

Ravintolat ovat velvollisia ehkäisemään tartuntataudin leviämistä omavalvonnalla.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan  terveellinen ja monipuolinen lounas tai välipala EAT-ravintolaamme Sodexo Aalto Kvarkkiin! 

Opiskelijaravintola sijaitsee keskeisellä paikalla Otaniemessä osoitteessa Otakaari 3, ja pääset lounastamaan meille nopeasti vaikka luentojen välissä. Lounaan voit valita 4 eri vaihtoehdosta: Popular lounas 1, Popular lounas 2 tai kasvislounas 

Kaikki lounasvaihtoehdot sisältävät pääruoan lisäksi:

  • yhden lasillisen ruokajuomaa
  • lisäkesalaatin
  • leivän ja levitteen

Ravintolassamme on tarjolla myös erilaisia välipalatuotteita sekä kylmiä ja kuumia juomia. Tule virkistäytymään opiskelujen tai töiden lomassa! Palvelemme klo10.30 - 14.00