Ravintola Arvo ja kahvila Kylteri

Ravintola Arvo ja kahvila Kylteri
Ma-Pe 08.30 - 15.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 08.30 - 18.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 08.30 - 10.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 11.00 - 14.00
La-Su suljettu

Ekonominaukio 1 02150 Espoo puh. 050 472 7623 puh. 050 4726459

Ravintola Arvo

Uusi ravintola Arvo on viihtyisä paikka niin ruokailuun kuin seurusteluun sekä erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Ravintola on tilava ja täynnä valoa. Sen ikkunoista avautuu näkymä Otaniemen kampukselle. Aloitamme aamun monipuolisella aamiaisella. Lounasaikaan on tarjolla useita eri vaihtoehtoja: Buffet lounas ja Soup Bar ravintolasalin itsepalvelu alueella sekä palvelukeittiön Food Studio ja Grilli-pisteet.

Our new restaurant will be the place to have your lunch and to host different events. With views to Otaniemi Campus the restaurant space  is spacious and full of light.  Food will be available all day from breakfast to lunch. There will be several lunch options: Classic Buffet lunch with Soup Bar, front cooking service with Food Studio and Grill options.

Arvo-logo
 

Café Kylteri

Uusi kahvila sijaitsee rakennuksen keskellä portaikon alla ja palvelee asiakkaita aamusta iltaan. Café Kylteri on loistava paikka tavata opiskelijoita ja työtovereita! Kahvilassa tarjolla laadukkaita kuumajuomia, terveellisiä välipaloja, herkullisia leivonnaisia ja maukkaita välipaloja.

The new café is located under the cluster stairs and will host visitors all day. This will be the great place to meet with students and colleagues!
The concept in our café is to have great coffee, healthy snacks, delicious  bakery sweets and savoury pastries.

Kylteri-logo

 

Lounaslista

 • Buffet

  Lasagnea ja tomaattisalaattia Lasagna and tomato salad

  6,50 €

  9,20 €

  10,30 €

  L
 • Buffet

  Fetajuustolla ja polentalla täytettyjä paprikoita, yrttikermaviiliä Filled bell peppers with feta cheese and polenta, herb sesoned sour cream

  6,50 €

  9,20 €

  10,30 €

  G L
 • FROM THE BOWL

  Palak paneer, jasmineriisiä ja naanleipää / Small 6,50€ / Medium 7,20€ / Large 9,20€ Palak paneer with rice and naan bread
  L
 • Grill 1

  Grillattua broileria, korianteri tzatzikia ja quinoa-fetasalaattia Grilled chicken with tzatziki and quinoa salad

  10,50 €

  G L
 • DELI SOUP AT CAFÉ

  Mustajuurisosekeittoa Tarjoillaan kahvila kylteristä. Black salisfy pureé soup Served from cafeteria Kylteri.

  4,50 €

  6,50 €

  8,50 €

  G L
 • l Laktoositon
 • g Gluteeniton

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Ravintola Arvo ja kahvila Kylteri - Sodexon palvelut

Kokouspalvelut

Palvelemme sinua kokous- ja tilaisuusjärjestäjänä. Kauttamme saat kokoustilat herkullisine tarjoiluineen.

LUNCH! by Sodexo

Ruokalistoiltamme löytyy sekä kotimaisia klassikoita että kansainvälisempiä makuja maailmalta, kauden sesonkiherkkuja ja erilaisia teemoja unohtamatta.

Simply to Go

Täytämme kylmäkaapin, josta työntekijät ja asiakkaat voivat ostaa syötävää, esimerkiksi voileipiä, ruokaisia salaatteja, tuoreista marjoista tehtyjä smoothieita, energiapatukoita ja juomia.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.