Kulmasarvis

Kulmasarvis
Ma-Pe 07.30 - 14.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 10.30 - 13.30
La-Su suljettu

Käyntiosoite Hatanpäänkatu 1 A 33900 Tampere puh. 050 431 5801

Ravintola Kulmasarvis on kaikille avoin ravintola. Ravintolaamme on helppo tulla, koska sijaitsemme lähellä Tampereen keskustaa. Meille on hyvät kulkuyhteydet ja parkkipaikkojakin löytyy.

Monipuolinen lounas on tarjolla arkipäivisin. Lounaaseen sisältyy pääruoka, salaattipöytä, leipäpöytä, ruokajuoma ja jälkiruoka tai hedelmä tai kahvi. Meillä voit nauttia myös terveellistä aamupalaa klo 7.30-09.30.

Maksuvälineinä ravintolassamme käyvät yleisimmät pankkikortit, lounassetelit ja e-passi- ja edendred-mobiilisovellukset.

Vierastarjoiluja toimitamme Kulma ja Kantasarviksen yritysten kokoustiloihin. Meiltä voit tilata tyylikkäät edustuslounaat, kokouskahvitukset sekä tarjoilut saunatiloihin. Suunnittelemme tarjoilut juuri tilaisuuteesi sopiviksi.

Myös juhlatarjoilut ja astiavuokra kaikkiin kodin juhliin onnistuu kauttamme.

Tilaa tarjoilut

Kerro meille miten meillä menee:

 

 

 

 

 

 

 

 

Lounaslista

 • Local

  Paneroitua kampelaa, sitrus-kermaviiliä, maustettuja kasviksia ja perunaa Crumbed flounder, lemon-sour cream, spicy vegetables and potato

  9,90 €

  L
 • Global

  Broilerin rintafileetä currykastikkeessa, maustettuja kasviksia ja villiriisiä Chicken breast fillet in curry sauce, spicy vegetables and wild rice

  9,90 €

  G L
 • Vegetarian

  Aurinkokuivattutomaatti-soijakastiketta, maustettuja kasviksia ja pastaa Sun dried tomato-soya sauce, spicy vegetables and pasta

  9,90 €

  L
 • Kitchen

  KITCHEN: Kalkkunanfilee-caesarsalaattia KITCHEN: Turkey fillet-caesar salad

  10,00 €

  G L
 • Salad Garden & Soup

  Keitto ja salaatti Soup and salad

  9,90 €

 • Soup

  Herkkusienikeittoa Mushroom soup

  6,60 €

  G L
 • Salad

  Leipäjuustoa / Kasviksia ja rucolaa / Bataatti-avocadosalaattia Bread cheese / Marinated vegetables / Sweet potato-avocado salad

  6,80 €

 • Sweet

  Marjajogurttia tai eskimojäätelöä tai kahvi tai hedelmä Berry yoghurt or eskimo ice cream or coffee or fruit

  1,40 €

  G L
 • l Laktoositon
 • g Gluteeniton

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Kulmasarvis - Sodexon palvelut

Moment´to

Moment’to on moderni ravintolakonsepti, joka edustaa joustavuutta ja ruokailun iloa. Ravintolassa on tarjolla monipuolinen valikoima, jonka perusajatus on, että koko päivän on tarjolla jokaiselle jotakin.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.