Viikon aukioloajat
Take away 8.3.- 18.4.2021, Huomioithan noutotilanteessa 2 metrin turvavälin, hyvän käsihygienian ja maskisuosituksen. Ravintolasaliin ei ole mahdollista jäädä aterioimaan.
Vapputuotteet nyt ennakkomyynnissä. Viimeinen tilauspäivä to 22.4. Linkki tilauslomakkeeseen alla. Take Away käytännöt ma 8.3. lähtien. Aamiaisbuffet vaihtuu pakattuihin vitriinituotteisiin.  Take Away lounas tarjolla  klo 10:45-13:00. Ravintolaan ei ole mahdollista jäädä aterioimaan. Huomioithan 2m turvavälin
Sodexo toimii Suomessa kansainvälisissä toimintaympäristöissä

Ravintolamme sijaitsee keskustan kupeessa Hatanpään alueella.

Monipuolinen lounas eri vaihtoehtoineen on tarjolla arkipäivisin kello 10.45 -13.00.

Lounaaseen sisältyy pääruoka, salaattipöydän- ja leipäpöydän tuotteet, ruokajuoma ja jälkiruoka tai kahvi. Lounaan ostaminen buffet-muodossa onnistuu toki sekin.

Meillä voit nauttia myös terveellistä aamupalaa kello 8.00-9.30. Nauti aamupalaksi maittavaa puuroa marjojen kera, jogurttia tai vaikkapa raikasta smoothieta. Aamupalallamme voit koota myös juuri sinulle mieluisen sämpylän eri leikkeleiden, juustojen ja vihannesten kera.

Maksuvälineinä ravintolassamme käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, lounassetelit ja mobiilimaksutavat Edenred, E-Passi ja Eazybreak.

Vierastarjoiluja toimitamme Kulma- ja Kantasarviksen kokoustiloihin.

Meiltä tilaat tyylikkäät edustuslounaat, kokouskahvitukset sekä muut tarjoilut tapahtumiisi.

Suunnittelemme tarjoilut juuri tilaisuuteesi sopiviksi.