Viikon aukioloajat
Erikoisaukioloajat
Tulethan vain terveenä ja puhtain käsin sekä muistathan huolehtia turvaväleistä, kiitos!

Noudatamme asianmukaisia hygieniakäytänteitä ja olemme tehneet tarvittavia poikkeusjärjestelyjä ravintolassamme, jotta sinä voi keskittyä turvalliseen ruokailuun.

Huomiottehan että,rehtorineuvostojen Unifin ja Arenen sopimien valtakunnallisten linjausten mukaisesti kampusten ulko-ovet ovat ulkopuolisilta suljettuina. 

Henkilökunta ja yliopiston opiskelijat pääsevät kampusten tiloihin kulkukortilla.

Hyvät asiakkaamme!

Ravintola Hertsi on suljettuna 31.3 – 6.4.2021 välisen ajan.

Avaamme jälleen keskiviikkona 7.4. kello 8.30.


Turvallista pääsiäistä!

Ajankohtaista

Aamu lähtee reippaasti käyntiin kahvila Bitin monipuolisilla aamiaistuotteilla. Lounasaikana kahvilassa toimii myös palveltu leipälounas. Päivittäin vaihtuvan Päivän leivän saa lounasaikana opiskelijahintaan 3,06 e.

Ravintola Hertsi tarjoaa korkeakoulusuositusten mukaista Kela-opiskelijatuettua lounasta. Peruslinjastossa on kaksi lounasvaihtoehtoa. Hot Kitchenin oikealla puolella tarjotaan keittoa, kasvislounasta sekä napas-salaattia. Hot Kitchenin vasemmalta puolelta saa tilata pastoja, wokkeja ja lämpimiä salaatteja sekä ravitsemuksellisesti tasapainoisia Vitality-aterioita.

Kaikkiin lounasvaihtoehtoihin kuuluu pääruoan lisäksi lisäkesalaatti, leipää, yksi lasi mehua tai kotikaljaa sekä yksi lasi maitoa tai piimää. Keittolounaan ohelle saa myös ottaa yhden napaksen.

Iltapäivän virkistykseksi löydät kahvila Bitistä kupposen kuumaa ja erilaisia välipalatuotteita.

Tervetuloa ravintola Hertsiin ja kahvila Bittiin!