Tutustumistarjous!

Sodexon-ravintoloista ostettaessa 5 x Meals aterian ostajalle kätevä kauppakassi kaupan päälle!

Kasseja rajoitettu erä. Kysy lisää Sodexo-ravintolastasi.

Simply to go Meals

Simply to go tuoreruokasarja on suunniteltu siten, että se sisältää monipuolisesti erilaisia ravitsemuksellisesti tasapainoisia vaihtoehtoja. Pakkaus on helppo ottaa mukaan vaikkapa seuraavan päivän etätyöpäivää varten. Tuotteilla on useamman päivän säilyvyys, joten samalla kertaa voi noutaa vaikka loppuviikon ateriat. Olettaen, että ne säilyvät jääkaapissa ilman, että joku muu perheenjäsen ehtii nauttia ne ennen. Tämänkin mahdollisuuden tosin ennakoimme ja teimme samalla annoskoosta hieman runsaamman. Siitä voi jakaa maistiaisen myös vieruskaverille tai vaikkapa kahdelle koti-koululaiselle. 

Simply to go -tuoretuotesarjan ateriat valmistetaan puhtaista, pääosin kotimaisista raaka-aineista alusta saakka itse. Ne ovat käsin valmistettu ammattikokkiemme toimesta. Aterian soveltuvuuden omaan ruokavalioon voi tarkistaa rasian kyljestä. Jotta oikean vaihtoehdon valinta olisi mahdollisimman intuitiivista, pakkauksiin on lisätty värikoodit pääraaka-aineen mukaan. Vihreä väri kertoo, että kyseessä on kasvisvaihtoehto, oranssi viittaa kalaan ja äyriäisiin ja ruskea sävy lihaan ja kanaan. Tuotevalikoimassa on myös täysin vegaanisia vaihtoehtoja. 

Joko olet ehtinyt testaamaan esimerkiksi näitä:

  • Fish à la Wallenberg - Haukiwallenberg, rapukastiketta ja perunapyrettä 400 g
  • Meatballs & Rosmary - Lihapullia, tomaatti-rosmariinikastiketta ja juuresperunasosetta 420 g
  • Beets & Roots - Punajuuri-fenkolipihvi, hernehummusta ja ohraa 370 g
  • Butter Chicken - Butter chicken, aprikoosichutney ja basmatiriisiä 410 g

Itse tuotteen lisäksi myös pakkauksella on väliä. Salad&Bowl tuotteet on pakattu 100 % biopohjaisiin rasioihin, jotka on valmistettu mm. maissitärkkelyksestä ja sokeriruo'osta. Meals tuotesarjan tuotteet voi lämmittää itse kartonkivuoassaan ja pakkaus kestää tarvittaessa myös pakastamista. Pakkausvyötteet on painettu Pietarsaarelaisessa perheyrityksessä.

Jos noudat take away -aterioita ravintolasta, huomaathan poikkeustilan asettamat rajoitukset ruokailusta ravintolatiloissa sekä turvavälit muihin asiakkaisiin. Jos tilaat take away -aterioita kotiinkuljetuksella huomaathan ohjeemme mm. ruoan säilyvyyteen liittyen.

Joko sinun lähikaupassasi myydään näitä? Katso ajankohtainen kauppalistaus

Kuulemme mielellämme mitä tykkäsit vaihtoehdoistamme. Anna palautetta: [email protected]  / sodexo.plus/simpytogo

 

Toivotamme kaikille turvallista ja nautinnollista ruokailuhetkeä!

Katso video
Sodexo Simply to go
Näin valmistuu Simply to go ateriat