Viikon aukioloajat
Pääsiäisen aukioloajat
EAT

Tervetuloa Lounasravintola Valopihaan, Aspretto Caféhen ja Ravintola Sarmiin! 

Kasarmikatu 21 on arvorakennus Helsingin ydinkeskustassa, jossa sijaitsee lounasravintola Valopiha, ravintola Sarmi ja kahvila Aspretto Café.

Esplanadin puisto ja ostoskatu ovat vain kivenheiton päässä.  

Ravintola Valopihan lounas on tarjolla arkipäivisin 11-13.30. Meillä käyvät yleisimmät maksutavat ja ePassi, Mobilepay, Edenred ja Smartum. Emme ota vastaan käteistä.  

Ravintola Sarmin a'la carte palvelee tiistaista perjantaihin klo 16-22. Lauantaisin ravintola Sarmiin katetaan välimerelleinen brunssi klo 11-15 ja a'la carte palvelee 16-22. Keittiö suljetaan klo 21.30. Maksutavat ePassi, Mobilepay, Edenred, Smartum. Emme vastaanota käteistä. Tiedustelut [email protected]

Kahvilamme on auki arkisin klo 8-14.30 ja itsepalvelu onnistuu korttimaksulla.

Kahvin ja teen lisäksi valikoimassamme on erikoiskahveja, täytettyjä sämpylöitä, smoothieita, välipaloja sekä jogurtti- ja puurobaari arkisin klo 8-10.  

Kiinteistön katutasosta löytyvät monenlaiseen tapahtumaan soveltuvat  tilat; Jura-Sali, Diplomaatti-kokoushuone ja Ravintola Valopiha. Tarjoilut onnistuvat kätevästi saman katon alta. Kokous- ja tilavaraukset: [email protected] (ei puhelinvarauksia)

 

Lämpimästi tervetuloa!